I Love Beauty Event

Afgelopen zondag was het zover. Ik ging net als vorig jaar naar het I Love Beauty Event van blogger Cynthia (Miss Lipgloss). Je kunt mijn verslag van vorig jaar hier lezen. Vorig jaar was het behoorlijk kleinschalig maar wel leuk.

Vorig jaar ben ik met mijn dochter geweest, dit jaar gingen we met zijn 4-en en ging ook mijn vriendin Angelique en haar vriendin Anita gezellig mee. Het was voor ons in elk geval een heel stuk dichterbij. Het was namelijk in de Jaarbeurs in Utrecht. Vorig jaar was het nog in Zwolle dat was voor ons een behoorlijke trip.

I Love Beauty event                 I Love Beauty Event

We hebben heerlijk langs alle stands gelopen, wat gegeten en gedronken en vooral een gezellige dag gehad. Uiteraard is er ook lekker geshopt. Je kon ook voor een paar euro diverse workshops volgen. De opbrengst ging naar het goede doel. Goed initiatief en leuk om het op zo’n manier op te zetten.

Ik kocht slechts 2 dingen. Als eerste nam ik de Beauty Pillow mee. Deze wilde ik al een tijdje hebben en ik had gezien dat mijn schoonheidsspecialiste ze nu ook verkoopt. Op de beurs was een mooie aanbieding dus nam ik ze daar mee. Ik ga er nog een review over schrijven als ik het een tijdje heb gebruikt.

Beauty Pillow           Beauty Pillow

Het tweede wat ik kocht was deze box met Zarqa producten. Ik ben benieuwd naar dit merk want ik lees er mooie reviews over. Ook deze zul je dus op een later moment terug zien op mijn blog.

Zarqa

Ik heb een gezellige paar uur gehad. Wel vond ik het (toch weer) wat  tegenvallen qua grootte. Ik had gedacht dat nu het in de Jaarbeurs was de boel een stuk grootser zou zijn dan vorig jaar. Dat viel me echt tegen. Sommige stands waren echt klein en de rijen enorm, dat kan echt een stuk beter. Ik mistte ook wel wat kleding en sieraden of accessoires stands. Dat hoort er naar mijn mening toch echt wel bij. Het zou dan ook meer een totaal concept geven.

Ondanks mijn puntjes van kritiek heb ik gezellig dag gehad. Wie weet volgend jaar wel weer.

Is een dergelijke beurs ook iets voor jou?

Annette

 

20 thoughts on “I Love Beauty Event

 1. Als ik het zo lees bij meerdere bloggers en op de foto’s te zien, zou het inderdaad best groter mogen zijn. Het zal wel met het kostenplaatje te maken hebben denk ik. Ik wurm mij ook nooit tussen de mensen om iets te kunnen zien.Dan loop ik maar door.
  Ik ben benieuwd of het volgens jaar uitgebreider zal zijn, dat kan zo maar gebeuren 🙂

  Like

  • Ik had dat dit jaar al gehoopt maar dus een beetje teleurgesteld. Kreeg wel netjes een antwoordt op mijn feedback die ik had gegeven op de site, dat vond ik dan wel weer oke. Ik hoop echt dat het een stuk groter wordt, anders is het de toegangsprijs gewoon echt niet (meer) waard.

   Like

 2. Het weekend is mijn Beauty Pillow review opeens meer dan 200x gelezen. Ik vroeg me al af waarom, maar dat is me nu duidelijk 🙂
  Op de een of andere manier interesseren dit soort beurzen me niet, misschien wel als het meer voor een wat oudere doelgroep zou zijn?

  Like

 3. Jammer dat het niet je van het Was, las het bij meerderen. Stiekem blij dat ik niet geweest ben. Had zo vanuit mn geboortedorp erheen gekund haha. Benieuwd of de kussensloop voor jou wel werkt, hier helaas niet 😦

  Like

  • Ik vond dat alleen Zarqa echt een mooie aanbieding had en dat heb ik dus gekocht. De kussenslopen scheelde ook best veel geld dus dat was ook prima maar de rest was idd centen-werk. Jammer, ik denk dat ze toch wel wisten dat mensen gingen kopen 😉

   Like

 4. dat serum van Zarqa heb ik ook! Dat vond ik overigens ook een van de weinige stands met een leuke aanbieding. Leuk dat jullie met zijn vieren waren, dat maakte het vast een stuk gezelliger 🙂

  Like

 5. Ik moet toegeven dat een dergelijk event nik voor mij is. Sowieso houd ik al niet zo ontzettend van ‘events’ (veel te druk), maar beautyproducten liggen niet direct in mijn interessesfeer.
  Ik geloof dat ik meer van lekker eten houd dan van mooi zijn. 😉

  Like

 6. Pingback: Zarqa | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: I love beauty beurs | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s