Sample Saturday

Clinique – Pep-start Hydrorush moisturizer

Met Clinique heb ik een beetje een haat/liefde verhouding. Ik heb een aantal fijne producten gehad (wie is er niet bekend met hun beroemde 3 stappen plan) maar ook een paar missers. Helaas is deze voor mij ook geen succes gebleken.

Clinique Pep-start

Wat voor product is het?

Volgens mij was het vorig jaar dat Clinique met een nieuwe lijn de Pep-start is uitgekomen. In lekker frisse verpakkingen zonder poespas, ik houd er wel van. Deze Hydrorush moisturizer zit in de gele pot.

Pep-Start Hydrorush Moisturizer SPF20 van Clinique is een formule met antioxidanten, kalmerende ingrediënten en werkstoffen die de huidbarrière verstevigen. Een moisturizer voor dagelijks gebruik die de talgproductie reguleert en direct een vochtboost geeft, all-round bescherming biedt tegen luchtvervuiling en UV stralen.

Clinique Pep-start

Welk merk betreft het?

Clinique, deze producten zijn prima betaalbaar ook. Ik zie online best weer wat prijsverschillen maar over het algemeen kost een pot rond de EUR 25,-.

Wat is de eerste indruk:

Niet goed, ik denk dat deze crème meer geschikt is voor een jongere huid. Hij voedt niet genoeg en nadat ik hem heb aangebracht heb ik nog steeds het gevoel dat mijn huid wel een crèmetje kan gebruiken.

Clinique pep-start

Kopen of niet kopen?

Nee voor mij is deze crème niet geschikt. Fijn dus dat je dat met een sample kunt ontdekken dat een product niet voor jou is weggelegd. Te weinig voedend en daardoor voelt hij dus niet echt lekker aan. Ben jij nog een stuk jonger dan ik dan is het wellicht wel een fijne crème voor jou. Hij is licht van textuur, trekt snel in en heeft een SPF van 20. Prima dus maar mijn huid heeft wat meer nodig.

Annette

22 thoughts on “Sample Saturday

  1. Jammer dat het niet echt iets voor je is. Omdat Clinique zelf al aangeeft dat deze crème de talgproductie reguleert is het misschien meer iets voor een wat vettere huid.

    Geliked door 1 persoon

  2. Goed om te lezen! Ik heb er ook nog een sample van liggen. Ik ben echt fan van Clinique. Vanaf mijn 27ste tot en met mijn 47ste (whut?!? Ik gebruik het gewoon al 20 jaar) gebruik ik in ieder geval de DDML en de dag- en nachtcrèmes. De facial soap (de bar) en het liefst ook het Smart Serum.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s