Weekoverzicht

Weekoverzicht #119

Na de wat hectische week met de schilders vorige week was het deze week een stuk ‘rustiger’. Ik heb de hele week keurig aan mijn bureautje gewerkt en vrijdag was ik een dagje op kantoor. Ik neem je mee van dag tot dag.

Lekker in het grijs 🙂

Maandag

We hebben – volgens mij had ik dat al eens gemeld – een distributeur over genomen (of gaan dat doen per 1 januari) en dat betekend dat ik er een stuk of 50 mensen bij krijg 😊. De collega’s in de UK helpen gelukkig met de contracten. We hebben een eerste groep die per 1 november waren begonnen, een handjevol op 1 december en dan de rest per 1 januari. Met name in Duitsland heb ik een man of 35 zitten dus ineens wordt mijn portefeuille met medewerkers waar ik verantwoordelijk voor ben een stuk groter. Ik deed natuurlijk al de winkels in België, Oostenrijk, Duitsland en Nederland maar daar komt nu dus ook een ploeg kantoormensen bij in deze landen. Leuk maar voor 1 persoon begint het wel wat veel te worden.

Dinsdag

Ik stuur de mail uit over de kerstpakketten voor december (mensen kunnen een tijdslot bij mij krijgen om hun kerst pakket op te halen de tweede week van december) en een reminder voor de sample sale op vrijdag. Dat zijn toch wel de leukere klussen. Verder een aantal vergaderingen en heb ik overleg met een winkel in Duitsland waar een medewerker positief getest is op Covid-19 (winkel dicht dus en de collega’s die met haar hebben gewerkt voor een test gestuurd).

Woensdag

Een rustiger dag ook qua vergaderingen dus ik kan mooi mijn administratie even goed ordenen. Ik maak ook een lijst van de dingen die ik niet moet vergeten als ik vrijdag op kantoor ben. Ik ga een lekker stuk lopen tussen de middag en ook even langs de kraam van bakkerij ’t stoepje. Die staat op woensdag bij mij om de hoek (rare random plek voor een kraam maar het zal wel) en haal wat lekkere koeken en wat brood.

Dit gerecht was ook heel erg lekker

Donderdag

Eigenlijk ook deze dag niets bijzonders, werken en aan het einde van de dag sporten. Ik doe dat nog steeds 4x per week en het bevalt goed. Ik heb nooit zin natuurlijk haha maar doe het wel trouw elke week. Ben wel benieuwd dat als we straks weer naar kantoor gaan hoe het dan gaat lopen want nu heb ik natuurlijk geen reistijd maar ik kan dan vast een nieuwe routine vinden.

Vrijdag

Kantoordag dus, we houden een sample sale dus ik ben bijna de hele dag in ‘mijn winkeltje’ we hadden een coronaproof concept met iedereen een tijdslot – handschoenen (verplicht) en als ze wilden een gezichtsmasker – we hadden zoveel sample die weg moesten en op deze manier kon toch iedereen even lekker shoppen voor de komende feestdagen tegen kleine prijsjes. Het nieuwe seizoen met samples staat klaar dus fijn dat er nu weer ruimte is in de showroom. Ik kocht twee joggingbroeken, een basebal petje, 2x 3 paar sokken, een zwart vest met rits, een winterjas, een outfitje om in te sporten en op de valreep (toen ik aan het opruimen was) nog deze bordeux rode sneakertjes. Zeer goed geslaagd dus. In de avond ga ik nog vooreen microdermabrasie behandeling langs de schoonheidsspecialiste. Ik duik vroeg mijn bed in, ben bekaf.

Weekend

Zaterdagochtend naar de markt, gelukkig was de kaasboer er weer J. Ook kocht ik bij de bloemenkraam naast mijn gebruikelijke bloemen van de takken met rode besjes, staat altijd gezellig vind ik. Ik ging wandelen op de hei en de koeien hadden zich op mijn rondje gevestigd. Ze zijn echt enorm met enorme hoorns dus wel even uitkijken (staan ook borden dat je 25m bij ze weg moet blijven) maar het levert mooie plaatjes op. Op zondag ga ik even langs mijn ouders want mijn vader was jarig van de week. Samen met mijn zus en zwager drinken we wat en gaan dan weer naar huis.

Hoe was jouw week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Hello Fresh ziet er lekker uit en wat een mooie joggingbroeken. Saaie week hier, vrijdag zknhs gebeld omdat ik dacht dat heup weer uit de kom was. (orthopeed had in maart gezegd dat ik altijd mocht bellen…maar de secretaresse kon die opmerking niet vinden in het dossier.) Mocht i.v.m. corona niet naar het ziekenhuis komen. Lopen ging nog redelijk en heb toen maar spierbalsem gehaald. Dat hielp gelukkig met pijnstillers een beetje en nu denk ik dat het een spier is geweest. Verder alleen wat dingen gedaan die online konden zoals de administratie voor mijn moeder. Fijne week! en sterkte met je nieuwe werknemers en overwerk jezelf niet. Je hoort nu dat mensen die thuiswerken juist véél meer uren draaien i.p.v. wat altijd gedacht werd minder:-)

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik probeer me wel goed aan mijn ‘normale’ werkuren te houden inmiddels want het liep inderdaad behoorlijk uit de hand dat wil ik niet dus ik klap nu echt standaard om half 5 de laptop dicht, dan ben ik er mooi klaar mee 🙂 Succes met de heup, klinkt erg vervelend allemaal.

   Like

 2. Goed bezig geweest met wandelen en sporten.
  En nu volhouden hoor , net als je ouders die wandelen ook iedere dag..Nog gefeliciteerd met Paps.
  Druk,druk druk met je werk.en tussen door ontspannen.
  Het weekend Amber te logeren gehad, ze had een drukke week met toetsen achter de rug.
  Laatste jaar VWO en pas 16 jasr en als ze slaagt nasr de universiteit. Pfffff…….tijd vliegt voorbij,maar ook wel weer een leuke tijd.
  Ga zo ook sporten.
  Succes van de week

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s