Unboxing

LookFantastic box April 2019

Het thema van de box van deze maand is Raw Beauty. Het eco vriendelijke producten, dan wel van natuurlijke herkomst. Er zit een mooi make-up item in en voor de rest weer zalige huidverzorging. Vooral met de crème van Emma Hardie ben ik heel blij. Leuk ook dat we nu de waarde van de producten in het boekje kunnen terug vinden dat was voorheen nooit het geval. De waarde is ruim 63 Engelse pond en ik betaal EUR 17,- voor de box. Goede deal dus.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  • De box kan zelfs nog goedkoper als je een jaarabonnement neemt dan is het maar 15,50 per maand, ik heb een 6 maanden abonnement 🙂 maar hij is me nog nooit tegengevallen. Altijd fijne producten in de box.

   Like

 1. Emma Hardy (schrijf ik het goed?) vind ik een interessant merk, ga je hem reviewen? Die lipstick is pittig qua prijs, ik ben altijd zo benieuwd wat er dan zo heel bijzonder mee is. Kan natuurlijk het merk zelf zijn. Ook dus benieuwd naar!

  Like

  • Ja die zal ik reviewen, wellicht in een sample Saturday of anders in een ‘gewone’ post. Die lipstick is toch wel heel fijn haha de kleur is mooi, niet zo heftig en hij is lekker romig. BellaPiere is best prijzig ja, zat voorheen ook wel in de Styletone box. Vind het geen bijzonder merk verder dus zou het zelf nooit betalen voor een lipstick.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s