Jarig

Hieperdepiep

Het is weer zover, ik mag gewoon weer een extra kaarsje uitblazen vandaag. Nu is dat natuurlijk niet meer te doen 47 kaarsjes op een taart want tegen de tijd dat je de laatste hebt aangestoken is de eerste volledig opgebrand, zonde van de taart ๐Ÿ™‚

IMG_2534-BorderMaker

Ik vind het niet erg om ouder te worden, ik vind het prima, zit lekker in mijn vel en geniet met volle teugen van alles wat er op mijn pad komt. Al waren de afgelopen maanden niet de meest leuke uit mijn leven (volgende week komt er een personal update online) heb ik het overleefd en gaan we met frisse moed mijn nieuwe levensjaar in.

Gisteren werd de oudste 22! wow dat vind ik dan wel weer iets waarvan ik denk, wat gaat het hard. Ik was het weekend gezellig met vrienden naar Duitsland, shoplog volgt en heb mijn verjaardag dus verder niet gevierd. Vanavond eten we lekker een stukje taart en binnenkort gezellig met het gezin, mijn ouders en zus en zwager een hapje eten.

Ik ben klaar voor mijn nieuwe levensjaar, we gaan er wat moois van maken!

Annette

 

26 thoughts on “Jarig

  1. Hieperdepiep hoera er is er een jarig.๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹.
    Annette gefeliciteerd met je verjaardag, geniet ervan. Een fijn jaar gewenst en veel geluk.
    Groetjes wendy๐Ÿ’‹

    Geliked door 1 persoon

  2. Van harte, jarigen! Zag al een foto van je zoon voorbijkomen. Potverdikke, wat een knapperd. 47 is een mooie leeftijd, toch? Nog even op veilige afstand van Sara, en als dat punt dan toch eindelijk komt, dan weten we ook dat we dankbaar mogen zijn dat we het halen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s