Shoplog

Shoplog DM April 2019

Een bezoekje aan de DM wordt steevast als shoplog opgenomen voor jullie. Isabelle was gezellig mee maar dat resulteerde wel in een recordbedrag, oeps! Geeft niets, ik kan weer een paar maandjes vooruit. Ik laat je zien wat ik allemaal heb meegenomen.

Annette

15 thoughts on “Shoplog

 1. Wat een hoop weer maar als je dit in NL had gekocht was je waarschijnlijk zeker Euro 100,00 meer kwijt geweest. Ik weet niet wat Skoet eet maar ook het katteneten/snacks is heel goed en goedkoper dan in NL. Je zag er overigens helemaal niet verhit uit hoor:-)

  Like

 2. Wat een berg spullen weer, haha, heerlijk he shoppen bij de DM. En het scheelt enorm in prijs. Als mijn dochters mee gaan ben ik ook altijd veel duurder uit. Ben benieuwd wat je van het Garnier Masker vind, ik ken deze aloe vera variant niet is geloof ik nieuw. En ik ben benieuwd wat je van de bruinings druppels vind, ik vind ze goed. Ik heb ze van collistar gehad maar deze zijn zo veel goedkoper. Leuke shoplog weer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Zooo, jij kan inderdaad vooruit! Ik ben het meest benieuwd naar die bruiningsdruppels, wat scheelt dat met die andere merken. Ik moet zeggen dat je er nu al uitziet alsof je net terug bent van vakantie, lekker kleurtje!

  Geliked door 1 persoon

  • Wat je in het filmpje ziet zijn de druppels van Clarins die zijn top. Ik vind de druppels wel goed hoor, je moet wel iets beter uitsmeren dan de Clarins of die Omorovicza die ik laatst liet zien. Hij is iets ‘vlek gevoeliger’ maar prima te doen en je krijgt een mooi kleurtje ook.

   Like

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s