Kenzoki

Kenzoki dagcrème

Al een tijd stond deze crème op een review te wachten. Aangezien ik de pot nu echt leeg heb gemaakt is het hoog tijd. Geen budget crème maar een dagverzorging met een pittige prijs.

Kenzoki cream with a sheen

Ik had zelf nog niet van het merk Kenzoki gehoord. Ik stond bij de ICI Paris en liet me door de verkoopster even goed voorlichten. Ze kwam eerst met een pot aan die ruim EUR 100,- was dat ging mij ook een beetje te ver dus uiteindelijk koos ik voor deze variant met witte Lotus.

Over het product:

Een fluweelzachte crème voor mooie perzikhuid. Een snelle blik in de spiegel, geen twijfel, het gezicht straalt, mooi, verleidelijk, glansrijk. Verenigde teint, verfijnde huidstructuur, mooie glinstering, je bent een ster. En dat allemaal door een aantrekkelijke mix van actieve ingrediënten: Het actieve plantwater van de Witte Lotus omhult de huid in een beschermende en kalmerende luchtbel*. Roze pioen helpt om de huid te verlichten en helpt voor het verbeteren van de kwaliteit. Dulse geeft het een gezonde gloed. Het geheim in deze magische formule? De licht weerkaatsende deeltjes zorgen voor directe uitstraling. De ontspannend geur van Witte Lotus zorgt ervoor dat de dag goed begint. Lach, je bent mooier dan ooit!

Kenzoki cream with a sheen

Zoals ik al in mijn inleiding schreef is het geen budget product. De pot dagverzorging kost EUR 52,60 voor mij is dat wel zo ongeveer de limiet wat ik wil betalen voor een crème. Ik vind het niet erg om af en toe eens een flinke duit te betalen het is mijn hobby en ik heb een goede baan dus ik kan het me veroorloven. Ik snap dat niet iedereen dit kan of wil uitgeven aan een crème.

Kenzoki Cream with a sheen

Zoals gezegd had ik nog niet van het merk Kenzoki gehoord. Kenzoki is voortgekomen uit de wil verzorging op een andere manier te benaderen. Een positieve verzorging die doeltreffendheid combineert met plezier. Planten uit Azië, topformules, bijzondere texturen, geuren en kleuren worden gecombineerd om ervoor te zorgen dat onze huid er mooi uitziet, zacht aanvoelt en heerlijk geurt.

Een weldadige, sensoriële lijn waarbij ieder verzorgingsgebaar een geluksmoment wordt. Deze laatste zin klopt wel een beetje. Het was echt een genot om met deze crème aan de slag te gaan. Hij heeft een heerlijk frisse geur, smeert heerlijk en ook je make-up blijft het er prima op doen. Ik heb genoten van de pot echt een fijn product.

Wat is het maximale dat jij aan een pot creme wilt uitgeven?

Annette

19 thoughts on “Kenzoki

 1. Kenzoki is echt een heerlijk merk! Zelf staat mijn limiet op 70-75 euro, ik vind het niet erg om veel geld te spenderen aan mijn huid. Door mijn lastige huid werkt niet alles even goed, helaas!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ai… Kenzoki (zusje van Kenzo?) dat is een merk met een flink labeltje! Voor een parfum geef ik maximaal 100,- uit. Maar een dagcrème? Oh, ik denk dat dit verschilt. Soms een 10,00 en dan heb ik er een van 80,00 te pakken (vroeger toen ik nog een baan had kon ik mij dat ook permiteren).

  Maar ja,… het doet vaak wel iets meer een iets duurder potje!

  Geliked door 1 persoon

 3. Volgens mij is dit Kenzo family! Ik vind het wel een beauty van een pot, hoor. Ik denk dat ik ongeveer 50 euro zou uitgeven aan een pot, of ik moet nog bonnen hebben liggen. Een luxe creme geeft altijd wat meer beleving, hoewel mijn portemonnee daar iets anders over denkt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik vind dat je jezelf af en toe zeker mag verwennen, beter kan ik zeggen “moet” verwennen, zo weet je ook waarom je werkt. Het is een tastbaar iets wat je in huis haalt. Als iets een super product is dan vind ik 50 euro ook een redelijke prijs. Voor lichaamsverzorging vind ik dat weer te duur (ik smeer net zo makkelijk dagcrème op mijn benen)
  Ik hou ook van het luxe gevoel en als het dan ook iets goeds voor mijn huid doet? Top!

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s