Weekoverzicht

Weekoverzicht #138

Mini vakantie Zeeland

Terug aan het werk na een weekje vrij te zijn geweest. Afgelopen week ging ik een paar dagen naar Zeeland. Ik had een appartementje geboekt via Roompot en hoe dat was vertel ik je graag.

Op maandag zo rond kwart over 10 vertrok ik met mijn koffertje en tas met boodschappen naar Zeeland. Het was weer even wennen zolang in de auto te zitten haha was toch alweer een paar maanden terug dat ik zo’n lange rit maakte.

Aankomst

Klokslag 12 uur kwam ik aan op het aquadeltapark in Bruinisse. Ik had gekozen voor een early check-in dan mag je dus om 12 uur arriveren in plaats van 3 uur. Ik vind 3 uur altijd echt laat vooral als je maar een paar dagen hebt.

Ik had een deurcode gekregen dus kon zonder me ergens te melden gelijk het appartement in. Helemaal prima, spulletjes uitgepakt en na zo’n lange autorit gelijk maar even de benen gaan strekken voor een flinke wandeling.

Daarna lekker met een boek op de bank geploft. Net voordat ik wilde gaan slapen belde mijn dochter dat ze op facebook had gelezen dat een oud klasgenootje van de middelbare school en waar ik nog lang bevriend mee ben geweest was overleden. Net 3 dagen 50 geworden poe, dat zet je toch weer even met beide benen op de grond nietwaar?!  Toch maar proberen wat te slapen maar toen begon de ellende.

Ongewenst bezoek

Ik lag nog niet in bed of ik hoorde vanuit de bank die ongeveer 1,5m van het bed af stond gekraak komen. Hmm ik dacht nog even aan de zak chips op tafel en of ik die wellicht niet helemaal goed dicht had gedaan, bed uit, chips in de kast gegooid, terug naar bed. Weer gekrabbel en gekraak, shit een muis ☹ getverdegetver. Ik ben niet bang voor muizen maar was er toch niet gerust op zo vlak naast me.

Zeer slecht geslapen dus en de volgende ochtend om half 7 al gewassen en aangekleed. Ontbijtje gemaakt en om half 9 naar de receptie. Helaas was daar niemand alleen een telefoonnummer dat je kon bellen. Die zouden het doorgeven. Stuk gewandeld maar het zat me toch niet lekker en ik was inmiddels doodop. Terug dan maar en wachten tot er iemand komt. Die kwam uiteindelijk rond half 3 natuurlijk pas. Ja hoor, met het verplaatsen van de bank zagen we keutels en dat de plint was aangevreten.

De meneer van het onderhoud heeft direct een ander huisje geregeld dus kon ik alles weer inpakken en verkassen. Op zich netjes geregeld maar daarna helemaal niets gehoord van Roompot, niet even een verontschuldiging of checken of alles nu in orde was. Onbegrijpelijk vind ik dat want een slechte review heb je dus zo te pakken. Bekaf lag ik uiteindelijk om half 9 al in bed en heb toen wel goed geslapen.

Op woensdag was het een heerlijke zonnige dag en heb ik weer lekker gewandeld. Merkte wel dat ik sneller last van mijn rug kreeg. Ben het niet gewend om lange stukken te lopen dat is wel duidelijk. Veel gelezen en heerlijk niets gedaan en op vrijdagochtend was het natuurlijk alweer tijd om naar huis te gaan. Ik heb wel genoten maar vond het toch wel een gemis dat je nergens even een broodje kon krijgen of wat kon drinken of naar een museum ofzo. Je komt niet snel zo ver uit de richting en ik had graag wat meer willen ontdekken maar door corona zat het er gewoon niet in.

Het weekend thuis was gewoon zoals elk weekend eigenlijk, had nu wel wat extra wasjes te draaien en ik had van waterdrop hun nieuwste smaak toegestuurd gekregen om te proberen. Heel leuk en vooral lekker. Ik drink elke dag een fles water met een waterdrop erin en het artikel dat ik er jaren geleden over schreef is elke week nog steeds mijn beste gelezen artikel, heel grappig.

Mocht je er dus meer over willen lezen klik dan hier 😊. Al met al een bewogen weekje letterlijk en figuurlijk. Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ondanks de muis en gelukkig geen spin toch nog lekker weg geweest.
  Maar het blijft raar dat je nog niet op een terras kan of een hapje kan eten als je met vakantie bent.
  Zeeland is wel ruim enmooi.
  Danielle was met haar gezin in Cadzand en ook een huis van Roompot in de crisus vakantie.
  En die vond het er heerlijk,maar anders dan ze gewnd zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Die mis ja, ik zou daar ook onrustig van worden. Als ik een muisje zie vind ik ze schattig maar als ze plots voorbij rennen schrik ik mij gek.
  Niet aan gedacht, maar er is natuurlijk niks open, dat is toch wel een bummer. En ik vind Zeeland toch al zo “stil” en weids qua natuur. Geen heuveltje, geen bos…
  Wel lekker even eruit geweest en hopelijk ook lekker uit kunnen rusten?

  Geliked door 1 persoon

 3. Wij waren er jaren geleden toen wij geen dak boven ons hoofd hadden (toen wij ons huis moesten verkopen) en toen was het bitterkoud. Geen beschutting en die keiharde wind, ik voel hem nog haha! Ik ben meer een bos en berg mens al zal het in de zomer met al dat water wel aangenaam zijn in Zeeland. Zeker als je van het water en watersport houdt!
  Straks de tuin een beetje gezellig maken, hoop dat het zonnetje blijft!

  Geliked door 1 persoon

 4. Toch wel even fijn om in een andere omgeving te zijn natuurlijk, alhoewel het nóg fijner had geweest als je gewoon je normale ding kon doen zonder de Corona maatregelen.
  Ben zelf in februari in een Landal park geweest, net met die sneeuwweek. Heb zó genoten.
  Maar had ook een superdeluxe bungalow voor 6 personen met alles erop en eraan. En mijn kat was mee 🙂
  Beviel zo goed dat ik in mei weer ga. Hopelijk kan ik dan wel ergens terrasje pakken of iets eten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Een beetje “mosterd na de maaltijd comment zo laat” . Fijn dat je toch een beetje uitgerust bent. Minder van die muis en vreemd dat je helemaal geen excuses of wat dan ook van Roompot kreeg je moest tenslotten alles weer inpakken en had toch eigenlijk een dag minder. Maar ik denk dat ze het niet veel interesseert want ik hoorde dat er bijna geen huisjes meer te vinden zijn en dat sommige huizenparken de prijzen in het hoogseizoen en de vakantie verdubbeld hebben. Inderdaad jammer dat je niet even een terrasje kan nemen of een broodje dat zou volgens mij best kunnen als iedereen de regels volgt. Hier in het park was het “hutje-mutje” met feestvierende en etende mensen en die hielden zeker geen afstand….

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb een mail gestuurd naar Roompot maar heb er geen hoge verwachtingen van eerlijk gezegd. Ik denk dat steeds minder mensen zich aan de regels houden lijkt het wel. We zijn er klaar mee. Ik wil eerst mijn vaccinatie voordat ik echt weer wat ga doen.

   Like

   • Ja die wil ik ook maar volgens mij is nu pas 75-80 aan de beurt dus ben bang dat die belofte van voor 1 juli niet gaat lukken. Mijn moeder is wel gevaccineerd (2 keer) maar kreeg te horen dat zij nog wel anderen kan besmetten???en ik hoor nu ook dat veel mensen Astra Zeneca weigeren…Enfin eens, eens zal er toch wel weer “iets” kunnen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s