Weekoverzicht

Weekoverzicht #211

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. De komende 2 weken in verband met mijn vakantie geen overzichtje. Daarna weer terug als vanouds โ€“ althans dat is het plan ๐Ÿ˜Š.

Gewerkt

Op zich lekker gewerkt, toen ik woensdag thuis aan het werk was kreeg om 14:30 Ziggo een storing. Echt shit (excuse my French) want om 3 uur had ik een call met de US en moest ik een aantal sheet presenteren. Uiteindelijk dus via mijn telefoon de webex app moeten downloaden en zo de presentatie doen, was niet ideaal op zoโ€™n klein schermpje maar het was gelukt. De storing duurde lang en was pas rond 21:00 uur opgelost.

HelloFresh

Ik denk mijn laatste box voor de komende periode. Natuurlijk afgezegd ivm vakantie maar straks ben ik ook nog maar alleen (laatste kind gaat in oktober de deur uitโ€ฆ.) dus even kijken of ik de box dan voor 1 persoon neem. Het is wel een stok achter de deur voor mij om echt wat fatsoenlijks te koken. Haha ik ken mezelf dus maar even kijken hoe dat gaat lopen. Nu hadden we panzanella, pasta en kipgyros.

Outfits

De foto van maandag is pas van de avond โ€“ ik neem meestal de foto in de ochtend met goed licht. Maar mijn telefoon was vastgelopen en ik was ook nog zo stom om 3x de verkeerde pin van de SIM te doen dus moest mijn PUK-code opduikelen โ˜น wel gelukt gelukkig maar had er best wat stress van. Maar goed, droeg mijn fuchsia truitje (heel luchtig is deze) van Zara (al een paar jaar oud). Dinsdag een oranje vestje en op woensdag T-shirt met spijkerbroek, woensdag de Hema broek met wit T-shirt, het off-shoulder truitje is ook van de Zara (ook al paar jaar oud) en het jurkje is van de Primark (denk ook 2 jaar oud).

Waterdrop

Waterdrop had een nieuwe smaak dus ik besloot die te bestellen samen met 2 andere smaken die bijna op zijn. De nieuwe smaak is Breeze en heeft als hoofdmoot komkommer. Geloof niet dat ik hem heel lekker vind maar test nog even verder. Defence en Flair vind ik zalig dus die komen zeker wel op. Mocht je ook waterdrop eens willen proberen. In dit artikel (klik hier) vind je een kortingscode ๐Ÿ˜Š

Weekend

Het weekend verliep heel rustig want ik ging niet naar de markt ivm de komende vakantie dus geen bloemen, geen kaas, lekker saai ๐Ÿ˜Š. Wel liet ik zaterdagmiddag mijn nagels doen, was echt hoognodig had enorme uitgroei maar kon vorige week geen afspraak meer krijgen dus het was maar goed dat ik nu nog terecht kon voor mijn vakantie.

Zondag naar Batavia geweest. Bij Nikkie kocht ik een mooie gemรชleerde grijze joggingbroek en een velvet โ€˜huispakโ€™ die doe ik denk ik aan naar het vliegveld van de week. Lekker comfortabel en met het vestje ideaal als het in het vliegtuig dan wat frisser is.

Nog 2 dagen werken en dan woensdag vertrek ik. Ik zal op Instagram (en op facebook) wel wat fotoโ€™s posten tussendoor maar als ik terug ben kun je lezen hoe het was. De komende week dus geen weekoverzicht maar de 19e als het goed is wel weer. Ik zal ook wat minder artikelen posten tijdens mijn vakantie maar helemaal zonder zeker niet.

Hoe was jullie week?

Annette

16 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Zal wennen zijn, beide kinderen de deur uit.
  Cheyenne staat ook te popelen, maar ik denk dat het nog wel even duurtโ€ฆโ€ฆ

  Fijne vakantie! ๐ŸŒž๐ŸŒž
  Geniet ervan! ๐Ÿ–

  Geliked door 1 persoon

 2. Beetje saaie week met als hoogtepunt voor mij 3! ingezonden brieven. Ha, ha had ander werk moeten kiezen en het grappige is dat toen ik Ed leerde kennen (37 jaar geleden) hij journalist was. Verder vroeg mijn moeder weer flink wat aandacht en zorg. Gisteren nieuwe schoenen met haar gekocht en kregen we een heel vervelend bericht. Heerlijk vooruitzicht je vakantie en zal wel wennen zijn zo’n leeg nest ineens. Prachtig die kleur van dat velours pak denk dat het je heel mooi staat. Fijne week รฉn alvast heerlijke vakantie gewenst! PS. De douchegel van Korres is lekker (Ed bracht vorig jaar een paar flessen meer).

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een leuk huispak, lijkt mij heerlijk zitten. Best wel wennen als alle kinderen de deur uit zijn, het lijkt mij dan best stil in huis. Alvast veel plezier op je vakantie, benieuwd hoe warm het daar is. De zomer is nog volop bezig, bizar. Wij mogen niet klagen deze zomer qua weer!

  Geliked door 1 persoon

 4. Heel fijne vakantie en geniet er lekker van! Ga zelf de 13e, deze week laatste week werken. Ben er aan toe haha!. Hectische week vorige week.
  Ben altijd vrij op donderdagmiddag maar heb zoveel privรฉ afspraken dat ik de ochtend lekker vrij heb genomen komende donderdag. Ben ik vrijdag niet zo gestresst op laatste werkdag…

  PS als ik (gebeurt zelden…) internetstoring heb van Ziggo gebruik ik mijn smartphone als hotspot. Heb zoveel internet in mijn abo dat dat ook makkelijk kan. Dan werkt je mobiel dus als modum en kun je gewoon internetten op je laptop. Nu weet ik niet hoeveel GB dat kost met een USA verbinding… Maar wellicht iets voor een volgende keer.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s