Weekoverzicht

Weekoverzicht #110

De vakantie zit erop en ik mag weer aan het werk. Niet heel erg want ondanks dat ik een fijne twee weken heb gehad is dit niet hoe ik mijn vakantie zou willen doorbrengen. Ik merk dat ik niet genoeg ‘los’ ben gekomen. Omdat je thuis bent doe je toch je hele huishouden, koken, wassen, boodschappen, administratie, schoonmaken noem maar op. Normaal stap ik in een vliegtuig of bus en ben ik echt even helemaal weg, andere cultuur, nergens over na hoeven denken. Dus ik hoop dat ik volgend jaar toch echt weer gewoon lekker naar het buitenland kan (ja, ja ik ben verwend ik weet het).

Maandag

Ik reed naar Oberhausen en ging lekker shoppen in Centro. Ik koos bewust voor de maandag zodat het niet druk zou zijn – en dat was ook zo. Ik kocht een vest in het paars/bordeaux met een lurex draadje, een leuk t-Shirt (beetje uit mijn comfortzone dat donkere) en een spijkerbroek die echt als gegoten zit. Vind een spijkerbroek altijd lastig maar deze sluit heel mooi aan in de taille en ook geen ‘gapend gat’ aan de achterkant dus ook op de rug sluit hij goed aan. Heel blij mee. Ik at lekker een curryworst J in de coca-cola oase (dat is waar alle eettentjes zitten) je moest met een QR-code even een tafeltje reserveren (ik had bananen 13) en dan was er voldoende ruimte om je heen. Goed geregeld.

Verder kocht ik nog bij de Waterdrop stand een doosje met Love. Ik had onlangs al een bestelling gedaan dus ik heb er nog voldoende maar dit was een nieuwe limited edition smaak en die vind ik heel lekker dus besloot nog een doosje mee te nemen voordat ze weer uitverkocht zijn. Er is nu ook een waterdrop.nl site dus als je het eens wilt proberen? Echt een aanrader (lees hier mijn volledige artikel).

Bij de DM schoot ik nog even snel naar binnen voor een shampoo en conditioner in vast vorm voor een artikel dat ik wil schrijven. Die was ik vorige week vergeten te kopen. Ook een douchegel in vast vorm en ik zag de Labello 1+1 gratis dus die ging ook nog mee. In de avond aten we een Hello Fresh gerecht met kippendijen – altijd lekker.

Dinsdag

Bleef ik lekker thuis. Maandag was natuurlijk een lange autorit geweest dus ik sliep een klein beetje uit (later dan 9 uur is het niet geworden de afgelopen weken, meestal om half 9 eruit) en deed een dagje lekker niets. Timo had nog een taartje gekocht dus daar at ik een lekker stuk van en in de avond aten we taco’s.

Woensdag

Een dagje Zwolle. Ik ging naar museum de Fundatie waar ze een mengeling hebben van zowel moderne kunst als ‘oude stukken’ mooie naakten en een hoop variatie, leuk museum, vond het er best druk en later toen ik wat wilde eten op de grote markt vond ik het daar ook ‘te druk’  alle terrassen waren behoorlijk vol en ik zag dan ook niet echt een fijn plekje. Toen het ook nog eens begon te regenen vond ik het wel welletjes en reed ik naar huis. Onderweg ben ik toen gestopt bij een wegrestaurant voor een heerlijk broodje en in de avond maakte ik de krieltjes salade uit de Hello Fresh box. Dit gerecht vond ik wat minder geslaagd, weet niet goed waar het door kwam maar het smaakte me niet zo.

Rest van de week

Ik bleef eigenlijk verder thuis en heb veel gelezen, had niet zo’n zin meer om de hort op te gaan. Had brood gestrooid voor de vogeltjes en ineens was daar een muisje….brood blijft mij mij echt nooit lang liggen want ik heb veel vogels altijd omdat ik aan de hei-rand woon. Ik ben niet bang voor muizen en de eksters zagen hem ook en wilden hem gelijk oppeuzelen (muisje was gelukkig sneller). Skoet lag te snurken op de bank dus die heeft van dit alles niets meegekregen haha.

Vrijdag liet ik mijn nagels doen en ik koos voor een mooie bruine lak. Vond het wel passen bij de tijd van het jaar al wordt het de komende dagen meer zomer dan herfst. Ik deed nog even een rondje Amstelveen in het weekend. Ze deelden hartjes uit en ik kreeg een parkeerkaartje gratis, toch leuk! Zondag rustig aan gedaan en lekker van de zon genoten. Nu dus weer aan het werk. Mijn volgende vrije dagen zullen wel met kerst zijn denk ik maar ik zal nog wel een dagje los nemen ook.

Het was fijn om vrij te zijn maar zoals ik al in de aanhef schreef ga ik toch liever ‘echt’ even weg om goed los te komen van het werk en het huishouden dat is dus niet helemaal gelukt maar het was toch lekker, hoop leuke dingen gedaan.

Wanneer is jullie volgende vakantie en waar zou je heen willen?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Centro daar ben ik al een jaar of 6 niet geweest. Je hebt mooie dingen gekocht. Ik/wij zouden graag naar Ierland gaan maar je moet daar nu eerst in quarantaine en dan in NL weer. Hoop dat het volgend jaar weer kan maar de besmettingen lopen alleen maar op. Fijne week weer en werkze (blijf je voorlopig thuis werken?)

  Geliked door 1 persoon

 2. Toch nog buiten de beslommeringen nog leuke dingen gedaan.
  Was het een mooie expositie in de Fundatie,het is een mooi museum.
  Hoop dat iedereen volgend jaar weer normaal op vakantie kan gaan.
  Wij een lang weekend in Nijmegen bij van der Valk.
  Heerlijk fietsen, terrasje pakken,eten,drinken,shoppen en nasr de Welness.
  Het is super mooi weer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Je hebt een hoop leuke dingen gedaan hoor, maar ik snap wel wat je schrijft. Het is toch “anders” als je standplaats thuis is. Misschien volgende keer hotelletje in NL boeken en van daaruit die dingen ondernemen ?
  Mijn volgende vakantie is gepland in november, dan ga ik naar EuroDisney. Ben benieuwd hoe dat zal gaan, en in hoeverre het virus dan onder controle is. Gelukkig mag ik tot vlak voor aankomst kostenloos annuleren !

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb dat ook, als je thuisblijft dan blijf je je vaste dingen doen. Zelfs een supermarkt in een ander land is leuk om te ontdekken. Nee, echt “los” kom je dan niet, herkenbaar. Vanmorgen zat ik toevallig te kijken naar huisjes in een bos. Ik zou zo in mijn uppie een midweek daar willen zitten, lekker wandelen , schilderen etc. En in de hoop dat ik weer eens normaal kan slapen. Deze week was het weer een ramp, ik zag de wekker gewoon richting 6 uur gaan en zelfs rug oefeningen om 5 uur gedaan omdat mijn rug en nek alsmaar pijn bleven doen.
  Mooie kleur nagellak en zo en lief muisje! Ik had een keer jeans gekocht bij Primark en die zit ook zo goed. Zonder zo een piepgat aan de achterkant.
  Kippendij wordt hier ook vaak gekocht, is niet zo droog als kipfilet.
  Ik zag bij Wie is de Mol dat ze in Italië zitten, ziet ook prachtig uit. Het liefst ga ik naar Ierland maar naar de zon (Italië, Spanje, Portugal) lijkt mij ook heerlijk. Gelukkig is het nu weer lekker buiten, van mij mag dat best zo blijven!

  Geliked door 1 persoon

  • heb ook naar huisjes gezocht voor mijn vakantie maar de prijzen zijn echt absurd op het moment ook al zat ik – voor mijn gevoel – net na het seizoen maar ruim 1000 voor een weekje weg, voor dat geld kon ik altijd met het vliegtuig haha nou ja, het is wat het is. Ik heb ook een jeans van Primark die is ook goed wel een rare maat want heb normaal maat 38 en van die spijkerbroek maat 42 hahaha maar zit wel heel goed.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s