Weekoverzicht

Weekoverzicht #204

Nog steeds rugklachten helaas, daarnaast won ik 2x een prijs, kocht ik een aparte meloen was ik in de olie en werd er ‘gewoon’ gewerkt. Lees je mee hoe mijn week was?

Gewerkt

Het werk was wat chaotisch deze week. Ik had diverse afspraken met de US en die bleken dan later weer tegenstrijdig met wat andere management leden mij wisten te vertellen. Ach, uiteindelijk op donderdag was ik er wel een beetje klaar mee en gelukkig was mijn week toen ook klaar, haha dus we gaan zien wat deze week gaat brengen.

Gegeten

Ook deze week hadden we een Hello Fresh box. We aten pasta Caprese met kippendijen, Noodles met sticky gehaktballetjes en fajitas met rundergehakt. Komende week mag ik het weer zelf gaan bedenken dan skippen we de box weer even.

Rugpijn

Het bleef kwakkelen met de rug, op woensdag deed de fysio dry-needling omdat ze een blokkade vond bij mijn bil. Op donderdag ging het echt een heel stuk beter en dacht ik dat we het euvel dus hadden gevonden maar vrijdag was weer waardeloos. Ik word er wel een beetje moedeloos van. Maandag even bellen en dan moet ik deze keer bij de manueel therapeut langs. Het is vooral heel vermoeiend – letterlijk want ik merk dat het me echt zoveel energie kost.

Waterdrop

Elke dag neem ik nog steeds een fles waterdrop mee naar het werk. Toevallig was mijn drop van deze keer dezelfde kleur als de fles. Dit is de smaak Flair overigens. En in dit artikel kun je meer over waterdrop lezen.

Outfits

Ik heb een paar keer vergeten een foto te maken kwam ik weer achter 😊 niet zo handig maar ach, ook geen drama. Op maandag droeg ik een zwarte jeans (H&M uitverkoopje, 8 euro!) en een shirt (oud) van Shoeby. Dinsdag een lekker vrolijk blousje en de travelstof broek van Nikkie. Ook droeg ik de veelkleurige broek weer (die zit zalig) met een grijs t-shirt.

Prijs

Er vielen maar liefst 2 prijzenenveloppes op de deurmat van de vriendenloterij. Ik mocht een keukenkado kiezen (na het drama van het piepkleine serveerplankje van de vorige keer maar op veilig gegaan deze keer) ik koos een set theedoeken (altijd handig) en de tweede was een cadeau naar keuze en daar koos ik voor een boek 😊 haha tsja…

Gesneuveld

Helaas brak deze week mijn favoriete armband, die mooie donkergrijze met de tijgerkop ☹ het elastiek is helemaal vergaan zag ik. In Hilversum zit een kralenwinkeltje maar helaas is laten maken net zo duur als ik nieuw had betaald dus ik denk dat ik het maar even laat zo. Wel heel jammer maar ik draag dit soort dingen dus gewoon dag/nacht dus ja op een gegeven moment is het draadje dan echt versleten. Zelf ben ik niet handig om dit opnieuw te maken.

Weekend

Vrijdag ging ik naar de Maxis – was ik echt jaren niet meer geweest. Het is helaas niet meer zoals ‘vroeger’ het is nu gewoon meer een winkelterrein met diverse winkels. Wel leuk om weer even rond te lopen (gelijk boodschappen gedaan bij de Lidl) maar niet bijzonder verder.

Ik nam dus een gele watermeloen mee. Heel lekker en zonder pitjes dus stukken snijden en opsmikkelen. Hij smaakt overigens gewoon hetzelfde als de roze watermeloen maar dat die zwarte pitten ontbreken vond ik toch wel heel fijn.

Van het werk had ik een emmertje olie meegekregen maar ik had thuis niets om het in te doen. Bij de Zeeman zag ik deze glazen flesjes voor iets meer dan een euro dus kon ik het emmertje zo leeg gieten in de fles. Klaar voor gebruik.

Ik haalde zonnebloemen voor de MH17 herdenking (doe ik elk jaar) en nam witte Lysanthus mee. Ook ging ik in Museum Hilversum naar de Icons voorstelling van William Rutte, leuke foto’s en vooral mooie foto’s. Ik ben ooit in museum Hilversum getrouwd en was er sindsdien niet meer geweest haha.

Hoe was jullie week?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Vervelend van je rug hoop dat het snel opgelost wordt. Heel leuk die gekleurde blouse. Zaterag op jacht geweest naar een broek (al bijna 10 jaar geen broek meer behalve met wandelen) niet gelukt taille steeds te wijd en in 1 winkel kreeg ik de opmerking ‘voor zo’n figuur hebben wij geen broeken’ we gaan maar tot maat 50…….ok ben een paar kilo aangekomen onder invloed van hormonen maar 50??Ben er wel weer klaar mee net als met de discussies over zorg voor mijn moeder. Hoe vaak ik niet gehoord heb ‘dat kunt u toch wel doen wij zijn overbelast’ ja ik ook inmiddels. Nou ja weer een nieuwe week:-)Deze week gaan de buren een lift!! plaatsen in hun appartement (2 verdiepingen) en gaan de trap van ijzer verwijderen. Herrie gegarandeerd maar ik hoop dat de muren niet gaan scheuren. Amy gaat maar ff 2 nachtjes in pension.
  Fijne week en voorzichtig met de komende hitte.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik weet er alles van helaas wat de rug betreft, het kost mij ook zoveel energie. Pijn vreet energie. Je kan niet lang zitten, lopen, staan of liggen. Ik hoop niet dat je het hele traject af moet gaan, ik heb zoveel geprobeerd, maar niks hielp, alleen maar tijdelijk. Misschien, omdat je vrij sportief bent, zwemmen of speciale rugtraining bij een sportschool? Je buik en rugspieren sterk maken kan nooit kwaad.
  Wat een leuke tip die meloen! Ik wist niet dat dat bestond.
  Voor je armband, bij de Action/ Zeeman/ Hema/ hobbywinkel heb je vast wel van die setjes om armbanden te rijgen, met draad en slotje. Misschien is dat een idee?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s