Weekoverzicht

Weekoverzicht #172

Wat een week weer lieve lezers, ik heb wel echt het idee dat we in volle vaart op het einde van het jaar afstevenen, meer mensen dit gevoel? De weken vliegen echt voorbij op het moment.

Kantoordag

Op maandag ben ik op kantoor want we hebben 2 nieuwe starters. We spreken wel af dat voor de rest van het team het weer thuiswerken is de komende periode en dat er alleen op kantoor gewerkt wordt bij het inwerken van nieuwe mensen, of als het echt niet anders kan. Mijn volgende kantoordag is dus pas weer over 2 weken als we op 1 december de volgende nieuwe mensen verwelkomen.

Outfitjes

Ik maak er weer wat van deze week qua outfitjes. De maandag was zo druk en vol dat ik helemaal ben vergeten een foto te maken ☹ ach ja, kan gebeuren. Dinsdag ga ik voor ‘rood’ en op woensdag wat ingetogener in donkerblauw met zwart. Ik nam ook even een momentje voor een maskertje deze week, doe ik echt veel te weinig want ik vergeet het altijd, nu kwam ik het maskertje tegen dus dacht hup gelijk doen. Ook draag ik de Zara broek weer deze week nu gecombineerd met een spijkerjasje.

Hello Fresh box

We eten weer 3 maaltijden – toevallig 2 met rijst, niet goed opgelet haha ik probeer altijd goed te varieren maar kan ook dat er toen ik koos niets anders van mijn gading bij zat 😊. Op maandag eten we de pasta, op dinsdag de biefstuk en op woensdag de kip.

Uitslag biopt

Op woensdag wordt ik al vroeg gebeld door het ziekenhuis met de mededeling dat inderdaad een Basaalcel carcinoom is (huidkanker) en dus echt even onder het mes moet. Dit is wel een vorm van huidkanker die niet voor uitzaaiingen zorgt dus als het straks is weggesneden is het ook weg en hoef ik verder geen verdere behandeling te ondergaan. Wel krijg ik na 3 maanden nog een volledige check om te kijken of er niet ook nog andere plekjes zijn.

Nadat ik de arts heb gesproken wordt ik vrij snel door de assistente gebeld en maak ik een afspraak voor 20 december – je kan het maar kwijt zijn. Op 27 december gaan de hechtingen er dan uit dus heb ik het nog mooi allemaal achter de rug voor einde van het jaar.

Thuis kantoor

Ik heb mijn thuis werkplek van de keuken/huiskamer verplaatst naar boven. Ondanks dat ik nu weer veel thuis zit was ik het ineens zat dat bureau in het woongedeelte. We hebben inmiddels ook een wifi-versterker boven dus dat gaat goed. Was wel gesloopt toen ik het eenmaal had omgezet, gesjouw met de monitor, stoel, kastjes etc. Als je het weggehaald ook maar ff goed gezogen en gedweild dus je bent er toch weer langer mee bezig dan ‘zal ik even snel doen’ haha.

Dagje Duitsland

Op vrijdag ga ik gezellig naar Centro in Oberhausen, even de zinnen verzetten en beetje kerstsfeer opsnuiven. Op de terugweg stoppen we even in Kleve voor een inkoopsessie bij de DM (in Centro zit er ook 1 maar dat is een ‘kleintje’ 😊. Volgende week de shoplog voor jullie. In Centro koop ik alleen twee kerstballen en wat lekkere waterdrop cupjes (Lees hier meer over waterdrop).

Gewandeld

Het was prima wandelweer deze week dus dat heb ik ook lekker gedaan. Vooral woensdag was het zalig met een zonnetje en niet al te koud. Sporten ging wat minder lekker, heb wat last van mijn onderrug.

Weekend

Zaterdag is het uiteraard even marktdag, bloemen, kaas en drop het vast programma. Ik krijg gezellig vrienden te eten in de avond. Normaal gaan we altijd naar de Chinees maar die kwam nu dus thuis haha hoefde dus niet te koken. Heb er wel een gebbetje van gemaakt dus gezellig gedekte tafel en goodybags voor de gasten 😊. Ik maakte er maar ons Sinter-paas-valentijn-kerst-nieuwjaars etentje van 😉

Hoe was jullie week?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Goed dat je naar dat plekje hebt laten kijken. Je gedekte tafel ziet er prachtig uit! Vraagje: Maak je altijd vazen met dezelfde bloemen of “schik” je ze echt? Wel beniewd. Deze week getest. Dachten we dat we lang moesten wachten (65 minuten) maar in Utrecht stond een rij van 2,5 uur….Uitslag duurde ook lang maar gelukkig negatief. Verder slecht nieuws qua gezondheid voor een tante van Ed die volgens de arts nog een week of 2 heeft (gisteren bleek dat er dossiers verwisseld waren dus het is nu onduidelijk)…..Ben overigens best somber gestemd met al die boosheid in de samenleving. Maar goed we maken er maar wat van:-) Verheug mij al op je DM-shoplog. Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik koop vaak 1 soort bloemen soms twee en die gaan dan op de vaas 😁 ik ben ook klaar met die C-shizzle zou vrijdag naar soldaat van oranje maar degene met wie ik zou gaan is waarschijnlijk positief nu 😩 wat een naar nieuws van die tante. Wens je veel sterkte

   Like

 2. Goed dat je dat plekje meteen laat aanpakken. Wel nog even voor de feestdagen maar je kan het idd maar beter kwijt dan rijk zijn. Bij ons zit het ook in de familie.

  Ik ga deze week voor het eerst in 1.5 jaar weer naar kantoor. Vind best even spannend to be honest. Ben zo gewend aan thuiswerken 😂

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat naar van je plekje! Hopelijk vinden ze verder geen plekjes meer.

  Ik vind de dagen en weken ook supersnel gaan, kom tijd tekort 😜. Zaterdag even snel naar Nettetal geweest naar de DM, mooie winkel. Alleen de Rewe daar was heel klein. Was bang dat Duitsland binnenkort voor iedereen op slot gaat, dus last minute actie 😂
  Daarna in Venlo gestruind, gezellige stad!

  Je hebt je tafel leuk gedekt, met leuk idee van de goody bags

  Werk ze komende week! Al iets van je verzoek om minder te gaan werken gehoord?

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat leuk die goodiebags voor de gasten! Leuk idee!
  Goed dat ze dat plekje weghalen en hopelijk heb je er niet meer. Ik begrijp (ik lees nooit over die dingen om mijzelf geen angst aan te jagen) het niet helemaal, het kan niet uitzaaien maar moet wel weggehaald worden. Bij Jeroen was het niet kwaadaardig maar bij de biopt hadden ze het al weggehaald, was niet de bedoeling maar waarschijnlijk toch een flinke hap eruit genomen. Goed blijven smeren met SPF zullen we maar zeggen. De arts zei toen ik geopereerd werd aan mijn baarmoederhals dat ik het “bewezen” dat ik in staat ben om die foute cellen aan te maken…brrr…blijft mij altijd bij.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja blijkbaar moet het weg om te voorkomen dat inderdaad die cellen toch een eigen leven gaan leiden geloof ik. Weet het ook niet precies maar weg is weg 👍🏻 het blijft toch kanker. Inderdaad goed smeren maar de arts gaf wel aan dat deze schade waarschijnlijk wel in de kindertijd al is ontstaan

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s