Opgemaakt

Empties van mei 2019

Het is weer tijd om je te laten zien welke producten er op gingen in de afgelopen maand. Het is een hoop klein spul maar ook een paar heerlijke items. Ook een paar missers. Ik vertel het je in de video. Onder de foto’s staan eventuele links naar volledige reviews.

Annette

 

 

Marvis Tandpasta’s –>  Klik hier

Mineral Skin cosmetics Hyaluronzuur serum –> Klik hier

Hurraw Lippenbalsem –> Klik hier

DM shoplog –> Klik hier

Miracles by Stella –> Klik hier

8 thoughts on “Opgemaakt

  1. De haarkleuringen van L’Oreal vind ik ook het fijnst. Ik pak altijd de merken die afgeprijsd zijn maar L’Oreal steekt toch met kop en schouders erboven. Ook vanwege de geur, ik krijg dan meer een kappers gevoel erbij. Wat een boel producten en bedankt voor de duidelijke uitleg erbij!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vond de Dercos shampoo heel fijn (ondanks de ‘zwakke’ punten wat je zegt). Ik heb best een redelijk ok hoofdhuid maar een paar keer per jaar lijkt het wel alsof het als een eczeemhuid aanvoelt en dan heb ik heel veel baat hierbij. Inmiddels heb ik ‘m opgemaakt en (afkloppen) geen last meer van een jeukende hoofdhuid.

    Like

  3. Vanmorgen je video gezien tijdens het was opvouwen 🙂 Je hebt weer lekker veel opgemaakt! Trouwens bizar toch het prijsverschil van haarverf? Ik sla meestal ook een paar pakjes in.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s