Mineral Skin Cosmetics

Ultra Rich Hyaluronic Serum

Serums, ik ben er dol op en gebruik ze dagelijks. Ik was dan ook zeer blij dat ik weer een mooi serum kreeg toegestuurd om te proberen. Het is een Hyaluron serum en laat dat nu net een favoriet zijn. Al eerder heb ik een soortgelijk serum van La Roche-Posay voor je getest -> Lees hier de review, en nu dan deze van Mineral Skin Cosmetics.

Mineral Skin Cosmetics

Wat voor product is het?

Dit ultrarijke serum bevat maar liefst 4% hyaluronzuur dat het vocht in de huid langdurig vasthoudt, voor een volumineuze, elastische en opvallend jeugdige huid. Vitamine C verheldert een doffe, oneffen teint en heeft een krachtige huidverjongende werking. Dode Zeemineralen voeden, remineraliseren en revitaliseren de huid. Geavanceerde peptiden zorgen voor de aanmaak van huideigen collageen, elastine en andere proteïnen, waardoor de huid zichtbaar én voelbaar voller en steviger wordt.

Ingredienten:

Aqua, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Aloe Vera Extract, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Green Tea Extract, Calendula Extract, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Maris Sal, Palmitoyl Hexapeptide-19.

Ultra Rich Hyaluronic Serum

Wat een heerlijkheid, als ik deze vergelijk met het serum van La Roche-Posay is deze wat ‘droger’ die van Vichy is meer ‘jelly-achtig’ bij dit serum gebruik ik nog een dagcrème (met SPF) als het serum is ingetrokken. Dat gaat overigens heel snel (het intrekken bedoel ik), fijn want geduld is niet mijn sterkste kant.

Over het merk:

Mineral Skin Cosmetics is sinds 1996 gevestigd in Nijkerk en is gespecialiseerd in professionele huidverbetering. Wij bieden een exclusief, compleet en gevarieerd programma voor huidverbetering met kostbare ingrediënten uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten.

Ultra Rich Hyaluronic Serum

De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde (ruim 400 meter onder de zeespiegel), staat bekend als de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze unieke, 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huid verbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.

Onze geavanceerde cosmeticamerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur. De formules bevatten daarnaast geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, ‘super fruits’ (o.a. granaatappel), hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren.

Ultra Rich Hyaluronic Serum

Je kunt de producten van Mineral Skin Cosmetics online kopen of via een schoonheidssalon aanschaffen. Ze werken samen met meer dan 350 salons dus er is er vast 1 bij jou in de buurt te vinden. Dit heerlijke Hyaluron serum kun je voor zo’n EUR 35,- bestellen en vind ik zeker een aanrader. Mooie prijs voor een dito product. Ik ga het in elk geval met veel plezier opmaken. Als ik moet kiezen tussen de twee (dus die van La Roche-Posay of deze van Mineral Skin dan kies ik voor deze, de prijs is ongeveer gelijk maar dit serum heeft net wat meer actieve ingrediënten.

Gebruik jij een hyaluronzuur?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

13 thoughts on “Mineral Skin Cosmetics

  1. Ja ik sta even een poosje op besparen qua huidverzorging en heb nu de hyaluron booster van Balea. Zit maar 10 ml. in maar kost ook maar Euro 3,95. Voelt voor nu prima onder mijn verdere verzorging. Maar die mooie verpakkingen zien er altijd wel erg aanlokkelijk uit en dan denk ik soms ook dat ze beter zijn…maar dat hoeft natuurlijk niet. 🙂 Fijne dag.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat goed dat deze zo goed bevalt, ik was al benieuwd welke je fijner zou vinden. Ik ben overigens ook zo een ongeduld, na een serum knal ik mijn dagcrème er ook vaak veel te snel op. Dus ik ben altijd blij als een serum lekker snel intrekt.

    Geliked door 1 persoon

  3. Klinkt geweldig, mooie samenstelling ook zeg! En dat voor die prijs. Ik gebruik als het even kan dagelijks producten met hyaluronzuur, dat doet mijn huid altijd goed.

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: The Ordinary | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie