Marvis

Marvis tandpasta

Als jullie mijn unboxing van mijn januari bestelling hebben gezien (klik hier), zag je dat ik set met 7 tubetjes tandpasta van Marvis had besteld bij LookFantastic. De tubetjes van 25 ml. zijn ideaal om mee op reis te nemen en om uit te proberen welke smaak je het fijnst vindt.

Marvis tandpasta

Over het merk:

Zelf had ik nog niet eerder van Marvis gehoord. Het is een Italiaans merk en verkrijgbaar in de UK maar ook bijvoorbeeld online bij Notino zag ik. Altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken. Het bedrijf staat er (uiteraard) voor om je tanden te beschermen, witter te maken en voor een frisse adem te zorgen. De verpakking is erg klassiek en heeft echt een beetje retro uitstraling vind ik.

Marvis tandpasta

Dit lees ik online over het product:

Transformeer uw glimlach- en tandenreinigingsritueel met de tandpasta van het luxe Italiaanse tandpastamerk Marvis; een verfrissende, romige, tanden blekende tandpasta die tanden witter maakt en beschermt, terwijl de adem wordt opgefrist. De formule op xylitol en sorbitan gebaseerd is ontwikkeld om tanden en tandvlees gezond te houden, tandbederf te voorkomen en op een milde manier de tanden en tandvlees te reinigen.

Ik had dus maar liefst 7 tubetjes om te testen. Ik heb ze allemaal ongeveer een dag of 4/5 gebruikt om de verschillende smaken uit te proberen. De smaken die in de set zitten zijn:

Amarelli Liquorice – Aquatic Mint – Cinnamon Mint – Classic Strong Mint

Ginger Mint – Jasmin Mint – Whitening Mint

Marvis Jasmin Mint

Jasmijn

Ik vind ze eigenlijk allemaal wel lekker, de enige smaak waar ik erg aan moest wennen was de tube met Jasmijn. Waarom je een ‘bloemige’ smaak in je tandpasta wilt is mij eigenlijk een beetje een raadsel maar eigenlijk als met elke smaak, na een paar dagen wen je eraan. De eerste 2 dagen ongeveer vond ik het echt een smerige geur haha beetje te veel parfumachtig maar ben hem toch gaan waarderen. Wel is het mijn minst favoriet gebleven.

Marvis Ginger Mint

Gember

Favoriet is de Gember (Ginger) tandpasta. Zo! Dat is een pittig pasta-tje zeg maar. Het is ook de meest sterke (voor mijn gevoel) die erbij zit. Dit is wel in-your-face-fris zeg maar, lekker ik houd er wel van.

Marvis Cinnamon Mint

Kaneel

Op nummer twee zet ik de kaneelpasta (Cinnamon) een stuk milder dan de Gember variant maar je ‘proeft’ echt wel dat kaneel vleugje in de pasta. Op 3 komt dan de Liquorice ofwel dropsmaak (meer beetje anijs) omdat ik die ook wel apart vond.

Marvis Amarelli Licorice

Drop

Ze zijn allemaal prima in orde, lekker fris en fijn in gebruik. Met deze kleine tube doe je toch zeker wel een week of 3 bij 2x poetsen per dag prima manier dus om alle smaken eens goed te testen. Ik ben ze nu lekker 1 voor 1 aan het opmaken. Ik vond het een prettige kennismaking met dit merk.

Marvis Aquatic Mint

Verschillende inhoud

De prijzen lopen nogal uiteen zie ik online dus als je interesse hebt kijk zeker even rond. Ik denk dat in Nederland Notino ze het meest voordelig aanbiedt met een 85ml tube voor rond de EUR 5,- wel zie ik allemaal verschillende formaten tubes, de kleintjes zijn dus 25ml maar de grote tubes variëren van 75ml tot 85ml. Geen idee waarom dat is, je zou denken dat alle tubes dezelfde inhoud zouden hebben, raar….

Maar goed, conclusie is dat ik het wel aanraders vind deze tandpasta’s dus ik poets lekker door tot alle tubes op zijn.

Wissel jij vaak van merk tandpasta of gebruik je altijd dezelfde? Laat het me weten in de comments ben ik wel nieuwsgierig naar.

Annette

9 thoughts on “Marvis

 1. Ja redelijk vaak heb veel last van tandvleesontstekingen en pijnlijke mond door de overgang. Gebruik nu (weer) Parodontax en mondwater om te spoelen van O7. Heb de mondhygieniste helaas minimaal 3 keer per jaar nodig. Volgens mijn tandarts kon e.e.a. niets met elkaar te maken hebben maar als je “googled” zie je zeker wel dat e.e.a met elkaar te maken heeft.

  Like

 2. Ik heb deze tandpasta al langer, soms wissel ik wel eens, maar als de “jeugd” hem niet lekker vind, dan maar weer de andere kopen. Uitgesproken smaken vind ik niet zo lekker.

  Geliked door 1 persoon

  • Best een prijzige tandpasta, heb ruim een half jaar kokostandpasta gebruikt om te kijken of het hiep tegen tandsteen maar moest gewoon weer laten verwijderen bij de tandarts dus vond het die 8 euro per tube niet waard 😉 nu weer gewoon met tandpasta van de DM poetsen die bevalt heel toed en ja, de Jeugd vind deze ook prima 😉

   Like

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s