Hurraw

Hurraw! Lipbalm

Jarenlang is Labello Classic mijn favoriete lippenbalsem geweest. Ja, ik spreek in de verleden tijd want ik heb een hele goede concurrent gevonden. Het is de Hurraw! Lipbalm.

Hurraw! lipbalm

Ik denk dat het ergens vorig jaar was dat ik een Hurraw! lippenbalsem bestelde. Volgens mij was het bij LookFantastic (maar kan ook bij FeelUnique zijn geweest). Ik denk met de bedoeling om net boven een bepaald bedrag te komen zodat ik geen verzendkosten zou hoeven te betalen. 🙂 Yup, that’s me haha.

De bestelde lippenbalsem kwam binnen en ging even in de lade want ik had nog een voorraadje. Afgelopen maanden heb ik hem intensief gebruikt, is hij nu op en bestelde ik linea recta twee nieuwe. De lippenbalsem die ik bestelde had de geur Grapefruit.

Hurraw! lipbalm

Wat maakt deze lippenbalsem nu zo speciaal. De geur is fantastisch maar vind ik eerlijk gezegd niet belangrijk. Hij moet vooral goed op de lippen voelen en voor een langdurig vettig gevoel zorgen. Dat doet deze ‘groene’ jongen met verve. Ook smelt hij niet, nog een dikke plus, de afgelopen zeer hete zomer en tijdens mijn vakantie op Kreta ging deze balsem steevast mee in de tas en bleef hij keurig van vorm. Test geslaagd, mijn Labello lukt dit niet die smelt echt op een gegeven ogenblik.

Hurraw! lipbalm

Nog een plus van Hurraw! is dat het een volledig natuurlijke, vegan en met  ‘raw’ ingrediënten wordt gemaakt en ook nog eens met de hand. Ja, je betaald iets meer voor een lippenbalsem dan voor een Labello maar ik heb het er graag voor over. Je betaald tussen de EUR 5,40 en EUR 6,30 voor een balm maar kunt een voordeel pak kopen waarin er 3 zitten. Als je online zoekt zie je verschillende Nederlandse aanbieders (bijvoorbeeld de groenedrogist.nl)

Hurraw! lip balm

Hij is ook gluten vrij. Je doet er ook enorm lang mee. Ik ben heel blij met deze ontdekking. Ik heb een nieuwe Grapefruit besteld en de Groene thee variant. Die laatste ruikt eigenlijk naar niets en is iets stugger dan de Pink Grapefruit.

Top als je van natuurlijke producten houd en net als ik een kleine lippenbalsem verslaving hebt. Natuurlijk blijf ik ook wel Labello’s kopen en smeren maar dit is zeker een tweede favoriet erbij en voor de afwisseling wel zo fijn nietwaar?!

Gebruik jij vaak een lippenbalsem?

Annette

15 thoughts on “Hurraw

 1. Nee lippenbalsem is niet mijn ding. Als ik labello erop smeer worden mijn lippen sneller droog dus je moet steeds bijsmeren. Dus worden ze nog drogen. Nee ik heb wel al andere geprobeerd maar nog niet gevonden wat ik fijn vind.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik gebruik lippenbalsem alleen als het echt nodig is, soms heb ik het idee dat mijn lippen juist droger worden als ik het te vaak gebruik. De grapefruit versie lijkt mij heel fijn.
  Wat “toevallig” dat je door die bestelling deze ontdekt hebt, ook ik probeer altijd verzendkosten te vermijden. Ik vind dat altijd zo zonde van het geld. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Nee, liefst niet. Echter in de herfst ontkom ik er niet aan om mijn lippen wat meer te voeden. Ik vind het wel een heel gezellig product, word er blij van!

  Like

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s