Sample Saturday

Miracles by Stella

In de inbox van mijn blog kreeg ik onlangs een heel interessant persbericht binnen van Miracles by Stella. Ik besloot een mail terug te sturen en een sample set aan te vragen. Ik kreeg een potje met de dagcrème, de nachtcrème en de deodorant toegestuurd en ging de test aan.

Miracles by stella

Welk merk?

Miracles by Stella is de nieuwe lijn verzorgingsproducten die vanaf 5 mei 2019 verkrijgbaar is. De verzorgingslijn is 100% puur natuur, vegan, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk en duurzaam. Er zit niets overbodigs in, elk ingrediënt heeft een specifieke werking. Judith en Celesta geloven dat je voor een goede verzorging niets meer nodig hebt dan wat de natuur te bieden heeft.

StellasMiracles-JKF-6466 A

Foto = van Judith Keessen Fotografie

Wat is het?

De producten van Miracles by Stella zijn 100% plantaardig. Zij voldoen aan de Natural Cosmetic Standard (keurmerk NCS) en zijn volledig vegan. Dit betekent dat de producten geen dierlijke elementen bevatten. Maar ook geen synthetische toevoegingen, zoals je bij veel andere vegan producten ziet. De basis van de lijn is aromatherapie en de kracht van kruiden. Daar weet Celesta alles van als gecertificeerd herborist. De natuur is zo rijk aan gezondheid bevorderende kruiden en planten. Celesta en Judith vinden het hoog tijd dat we deze kennis benutten in de cosmetica.

Miracles by stella

Wat vond ik ervan?

Ik ga de producten even apart benoemen, ik begin met de dagcrème

Deze heeft een fris geurtje die vrij lang blijft hangen want als ik in de auto naar mijn werk zit, ruik ik het nog, niet vervelend maar niet iets wat ik gewend ben bij andere producten. De crème trekt snel in, voelt zalig op de huid en doet het prima onder mijn make-up.

Nachtcrème

In de avond smeer ik na mijn serum de nachtcrème op, deze heeft een minder sterke geur maar wel die frisse hint die ik ook bij de dagcrème ruik 😊 ook deze trekt goed in en ik vind vooral dat ik een mooie glow krijg zonder dat hij vettig is – jammer voor de avond maar ik lig dus in bed als een diva hahaha, heerlijke crème.

Deodorant

Ik kreeg deze in de vorm van een lippenbalsem haha maar goed dat ik tegenwoordig een brilletje heb en even goed las dat het hier een deo betrof en geen lippenbalsem. Omdat het stickje dus erg klein is brengt het wat lastig aan, ik krijg een pepermuntje geurtje in mijn neus, lekker fris dus ook. Ik gebruik zelf altijd een hele sterke deo en deze zou ik wel in het weekend gebruiken maar voor een werkdag heb ik echt wat sterkers nodig. Deze vind ik dus het minst fijn, -goed- maar niet fantastisch maar dat is zoals gezegd persoonlijk.

De crèmes zijn mijn favorieten zou ik met een gerust hart fullsize aanschaffen, fijne producten en helemaal natuurlijk, toppers!

StellasMiarcles-JKF-6922

Foto = van Judith Keessen Fotografie

Waar te koop en wat kost het?

Online bij www.miraclesbystella.com de deodorant kost EUR 23,95 de dagcrème kost EUR 29,95 en de nachtcrème 32,95 prima prijzen als je het mij vraagt. Er is ook een verpakking met alle drie de producten voor EUR 79,95 voordelig dus mocht je de hele lijn willen proberen.

Annette

5 thoughts on “Sample Saturday

  1. Wat een grappige namen hebben de producten! Nooit over nagedacht dat er in vegan producten wel synthetische toevoegingen kunnen zitten. Op zich snap ik het, als er maar niks dierlijks in zit. Maar toch had ik dan altijd het idee dat ze dan ook helemaal puur waren ofzo…
    Die lippenbalsem-deo! Goed dat je het zag..alhoewel, pepermunt en lippen..Ik denk dat je dan vollere lippen ervan kan krijgt. De pepermunt zal alles prikkelen, maar er zal wel natuurlijk iets inzitten dat je niet gaat zweten en dat is weer niet fijn voor je lippen.;)

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s