Opgemaakt

Opgemaakt december 2018

De allerbeste wensen voor 2019! Ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid voor het komende jaar. Ik hoop weer een jaar met leuke blogposts voor jullie te kunnen maken. Wat er allemaal op ging gedurende december zie je in de video.

Onder de video’s staan de foto’s met eventuele linkjes naar de reviews. Veel kijkplezier!

Annette

Geurkaarsen Bath & Bodyworks

De review van deze Bath & Bodyworks kaarsen lees je hier (klik)

Clinique Caudalie Rituals Living Proof

De review van de Clinique Take the Day off balm lees je hier (klik)

De Caudalie Facemist review lees je hier (klik)

Bobbi Brown, Monu, Pixi Rose tonic, Cosmania

Unboxing van de Bobbi Brown beautybox lees je hier (klik)

De unboxing van de Cosmania travel bag zie je hier (klik)

Elemis, Ren, Oskia, Dr. Pierre Ricaud

Review Chrono Active van Dr. Pierre Ricaud -> Klik hier

Sample Saturday Oskia London -> Klik hier

Sample Saturday Ren dagcrème -> Klik hier

8 thoughts on “Opgemaakt

  1. Ik ben zelf wel benieuwd naar die facemist van Caudalie. Ik kwam het merk laatst in Parijs weer overal tegen, maar ik heb niks meegenomen, omdat ik al heel veel had geshopt en bovendien nog ZOVEEL cosmetica heb staan;-)

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat heb jij dit keer veel opgemaakt! Het lijkt weer meer dan de vorige keer. Biotine slik ik nu ook af en toe, ik merk wel dat ik het heel vaak vergeet. Toch dit jaar maar eens een systeem bedenken wat wel werkt voor mij.
    Die tandpasta (niet de DM versie) ..wat een geld, ik vraag mij toch best af welke ingrediënten het zo duur maken. Ik had toch laatst die ene met cinnamon in die fantastische verpakking? Die vond ik ook zo goed maar zijn die ingrediënten die erin zitten dan werkelijk zoveel duurder? Zo jammer, want die tandpasta zou ik gewoon maandelijks wel in mijn karretje willen gooien. (haha, die kleine tube shampoo, was hier ook exact zo gegaan…heel herkenbaar!)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s