Unboxing

Asos Bobbi Brown beautybox

We doen er gewoon nog 1. Een unboxing bedoel ik en volgende week komt er nog een. Je kunt het maar weten nietwaar? Het is ook wel een beetje de tijd van pakketjes. En ook al had ik mezelf even op een no-buy gezet qua beauty-producten, ik ga tenslotte eerdaags de LookFantastic Adventskalender openen kon ik deze beautybox toch niet weerstaan. Bobbi Brown is nieuw voor mij en ik wilde dus graag wat proberen. Dan is deze box een leuke start.

Annette

13 thoughts on “Unboxing

 1. Deodorants met zo een penetrante geur vind ik ook zo vies. Daarom krijg je dus soms van die bizar grote dozen met een klein item erin! Ik begreep nooit waarom dat was…Weer wat geleerd!
  Die Bobbi Brown box is betaalbaar en zo weet je inderdaad of dat merk wat voor je is. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja dat van die dozen heb ik geleerd bij adidas 😀 ze proberen wel steeds meer omdat de roep om wat minder afval tegenwoordig hoog staat bij de meeste consumenten. Maar vaak moeten orders dus een bepaalde maat hebben om de pallets goed te vullen, snap ik ook wel weer

   Like

 2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Bobbi Brown | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s