Clinique

Take the day off reinigingsbalm

Het is denk ik sinds zo’n anderhalf jaar dat ik met grote regelmaat reinigingsbalms gebruik. Het begon met de fijne double cleanse van Pixi (klik hier voor de review). Sindsdien heb ik er een aantal gebruikt van diverse merken.

Clinique take the day off

Reinigen met balm zorgt voor een hele zachte reiniging, vaak -door de warmte van je vingers- smelten ze tot een fijne olieachtige substantie. Deze van Clinique wilde ik al een tijdje proberen en toen ik een cadeaubon te besteden had besloot ik deze pot te kopen. Hij heeft trouwens een behoorlijke inhoud en omdat je er maar weinig van nodig hebt (borrelnootje ongeveer 😊) gaat hij maanden mee.

Wat zegt Clinique over deze reiniger:

Deze crème heeft een unieke textuur en verandert in een satijnzachte reinigingsolie, zodra hij in de huid wordt gemasseerd. Op die manier worden alle onzuiverheden, de meest hardnekkige make-up en restanten van zonnebrandcrème effectief verwijderd. De huid voelt na gebruik ongelooflijk zacht, fris en comfortabel aan.

Take the Day Off Cleansing Balm is geschikt voor alle huidtypen en zorgt voor grondige reiniging van gezicht en ogen, zonder de vochtbarrière van de huid te schaden.

Clinique Take the day off

Mijn mening:

Ik ben het er helemaal mee eens, ik gebruik hem ook op mijn ogen en krijg geen enkele irritatie en de laatste restjes mascara neemt hij goed mee (ik reinig eerst mijn ogen met een oog make-up remover). Geen ‘trekbek’ hahaha na gebruik maar een zachte huid die klaar is voor de -in mijn geval- nachtverzorging.

Je betaalt rond de EUR 25,- voor een grote pot en dat is zijn geld prima waard. Zoals ik al aangaf is hij heel zuinig in gebruik en doe je er dus heel lang mee. Te koop bij de ICI Paris of bij de Douglas maar ook online goed te vinden.

Clinique Take the day off

Ik vind het een hele prettige manier om mijn gezicht te reinigen. Ik gebruik deze voor mijn tweede stap, ik reinig altijd dubbel, dus eerst met een micellair water de meeste make-up eraf en dan een tweede ronde met een goede reiniger om echt alle spoortjes van make-up van mijn gezicht te hebben. Aanrader!

Heb jij een fijne reiniger in gebruik?

Annette

 

11 thoughts on “Clinique

  1. Ik reinig ook altijd ‘dubbel’, dus eerst make-up verwijderen en dan reinigen. Ik heb deze van Clinique zelf ook gehad en ook ik vond hem erg fijn en lekker zacht voor de huid. Alleen toch wat minder hygiënisch in zo’n pot natuurlijk maar in dit geval kan het ook niet anders vanwege de dikke textuur.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik weet precies wat je bedoelt, deze manier van reinigen is gewoon heerlijk. En ook nog eens verzorgend voor je huid. Volgend jaar eens wat van Clinique gaan proberen, hoor vaak heel positieve verhalen over dit merk. (wordt wel zelf kopen, van het PRbureau van o.a Clinique en Filorga krijg ik nooit iets meer, hahaha)

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Emma Hardie | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s