Bobbi Brown

Bobbi Brown producten

Onlangs kon je mijn unboxing zien van de Asos Bobbi Brown beauty box (klik hier). Ik heb de producten inmiddels uitgeprobeerd en laat je weten wat ik ervan vind. In de box zaten 3 make-up producten (Oogschaduw, lipstick, mascara) en 3 huidverzorgingsproducten (Nachtcrème, Vitamine Face Base en een Illuminiation Moisture Balm).

Bobbi Brown beauty box

We beginnen met de huidverzorgingsproducten. Het eerste product dat ik heb opgemaakt is de Vitamin Enriched Face Base. Deze heeft een heerlijk citrus geur. Het is een hydraterend primer die de huid zou verzachten en beschermen. Een Fullsize pot kost ruim EUR 40,-. Dit lees ik over het product:

De best verkopende formule strijkt moeiteloos over het gezicht en absorbeert snel zonder een ongewenst, vettig gevoel achter te laten. Verrijkt met Sheaboter en Vitaminen B, C en E omhult de rijke gezichtsbasis het gezicht in een sluier van voedend vocht, terwijl een mix van grapefruit en geraniumgeuren een opbeurende geur geven.

De geur is zalig en hij neemt inderdaad snel op en smeert lekker uit. Helaas is deze niet voedend genoeg voor mij. In de loop van de dag krijg ik een trekkerig gevoel op mijn gezicht en daar word ik allesbehalve blij van. Helaas dus geen aanrader voor mij. Ik denk beter geschikt voor jongere dames die nog niet zo heel veel verzorging nodig hebben.

Bobbi Brown make-up

Er zat in de box ook een potje Extra Repair Moisture Cream, deze werd aangeraden om als nachtcreme te gebruiken, wat ik dan ook heb gedaan. Deze pot kost fullsize ruim EUR 60,- wat ik een behoorlijk bedrag vind. De geur doet me een beetje aan teatree/eucalyptus denken, heel fris dus maar wel vrij sterk en dat vind ik persoonlijk minder fijn. Wat doet het product:

Een lichtgewicht formule ontwikkeld voor mensen met normale tot een extra droge huid. Door gebruik te maken van de kracht van Triple Emulsion Technology, beschikt de crème over een ultralichte textuur, maar heeft hij de mogelijkheid om langdurige hydratatie te bieden.

De vochtinbrengende formule is verrijkt met omega-rijke zonnebloemolie, die de teint omhult met essentieel vocht, terwijl een huidvriendelijke mix van glycerine en natriumhyaluronaat  zorgt voor een zichtbaar gladde huid en helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Compleet met een royale dosis Shea Butter, wordt de beschermende barrière van de huid versterkt en wordt vochtverlies voorkomen.

Ik vind het een fijne crème in gebruik maar door de stevige prijs en dito geur 😦 voor mij geen succes. Ik heb wel betere cremes gehad.

Dan de Illuminating Moisture Balm deze heb ik dagelijks gemixt met mijn foundation. Wederom een enorm sterke geur – beetje pepermunt achtig – en ik vraag me af waarom al deze producten zo sterk geparfumeerd moeten zijn? Ik vind het fijn als mijn crème lekker ruikt maar geef zelf de voorkeur aan subtiele geuren dit is echt heftig.

Bobbi Brown lipstick

Een fullsize is ook ruim EUR 40,-. Deze hydraterende formule bevat Pearl-deeltjes voor een instant-glow. Dit is mijn favoriet van de drie producten die ik heb ontvangen maar ook deze zou ik niet kopen wederom door de sterke geur en de stevige prijs.

Nee, de huidverzorging vond ik leuk om te proberen maar persoonlijk zit er niet iets tussen dat ik zelf zou willen aanschaffen. Dan de make-up zijn die een groter succes?

De lipstick heeft een subtiele kleur en brengt lekker aan. Het is een semi-crème lipstick dus niet heel ‘droog’ maar ook geen glans. Ik houd van de kleur die wat roze-rood is.  Het is meer een getinte lipbalm dan een ‘echte’ lipstick. Voor EUR 22,95 zou ik dit echt niet kopen.  Erg duur voor een lipstick. Ik ontving de kleur Babe, blij mee en ga hem met veel plezier opmaken maar ook dit is niet iets wat ik zelf zou kopen.

bobbi brown Babe lipstick

Oke, dan nu mijn favoriet haha, de oogschaduw. Deze zat fullsize in de box, hoera! En kost normaal gesproken EUR 30,-. Ook weer een stevige prijs voor 1 kleurtje. Zou ik ook wederom zelf niet aanschaffen maar deze mooie kleur ‘beach bronze’ is een mooie koper/bruine kleur die iedereen goed staat ga ik zeker vaak gebruiken. Met een primer blijft hij de hele dag goed zitten en inderdaad gaat niet in de crease zitten. Ik lees het volgende:

Deze langhoudende crème oogschaduw blijft de hele dag feilloos zitten en kruipt niet in de plooitjes van de huid. De romige textuur glijdt makkelijk over het ooglid en voelt fluweelzacht aan. Het product is parfumvrij en zeer geschikt voor dragers van contactlenzen.

Bobbi Brown Beach bronze eyeshadow    Bobbi Brown beach bronze eyeshadow

Tot slot de mascara. Deze Smokey Eye Mascara kreeg is als sample. Een fullsize kost je EUR 30,-. Deze prijs vind ik nog wel oké. Ja het is prijzig maar je hebt wel eens die 25% kortingsacties dan is dit een mooie aankoop. Hij heeft een borstelige kop en werkt erg fijn.

Creëer dikkere, vollere en donkere wimpers in een handomdraai. Het geheim? De met kohl-gepigmenteerde mascara creëert een hoog drama effect. De mascara heeft het vermogen om wimper voor wimper volume te creëren. Een dikkere basisborstel kamt gelijkmatig de wimpers van aanzet tot punt, terwijl de kegelvormige top er voor zorgt dat de smalle, moeilijk bereikbare wimpers bereikt worden. Het resultaat is dramatisch donkere en verlengde wimpers. Perfect voor een smokey eye look.

Bobbi Brown mascara

Mwah! Mixed emotions over deze box. Superleuk om geprobeerd te hebben en ook goed om te ontdekken dat dit dus niet helemaal ‘mijn merk’ blijkt te zijn. Stel je toch voor dat ik dit allemaal fullsize gekocht zou hebben. Nu had ik een mooie box voor EUR 17,- met daarin de fullsize oogschaduw die dus al duurder is dan de box. Leuk maar nee, geen succes voor mij de producten van Bobbi Brown. Dat neemt niet weg dat als ik nog eens wat kan proberen ik dat zeker niet na zou laten. Wie weet zitten er producten tussen die toch beter bij mij passen?!

Heb jij wel eens de producten van Bobbi Brown geprobeerd?

Annette

10 thoughts on “Bobbi Brown

 1. Ik vind de producten van Bobbi Brown ook altijd fijn. Ik heb zelf nu een slimmer brick in gebruik. Misschien kun je die Vitamin Enriched Face Base beter echt als primer voor onder de make-up gebruiken. Ik denk namelijk dat het geen dagcreme is, maar echt een make-up primer. Wellicht als je hem combineert met een dagcreme heb je er wel plezier van?

  Geliked door 1 persoon

  • Hij is inmiddels op 🙂 op het bijgeleverde kaartje stond dat het een crème voor overdag was, wellicht was dat dan niet juist. De geur vond ik heel lekker. De shimmer brick is inderdaad mooi en de blushes zijn ook erg mooi (die heeft mijn dochter). Ik schrijf het merk dus zeker niet af maar moet duidelijk wat andere producten hebben haha.

   Like

  • Ik ben nog nooit bij een Bobbi brown counter geweest, mijn dochter heeft wel een hele mooie blush van dit merk dus ik ga het wellicht nog wel eens proberen maar vond deze producten net wat minder goed, de huidverzorging met name door de sterke geur, zo jammer.

   Like

 2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s