Sample Saturday

Ren Global Protection Day cream

In LookFantastic box van November (klik hier voor de unboxing) zat een tubetje dagcrème van Ren. Ik heb al eens eerder een travelset van Ren in de review gehad (klik hier) en de producten zijn erg fijn en prima betaalbaar. Ik heb het tubetje inmiddels opgemaakt.

Ren evercalm Global Protection day cream

Welk merk?

REN Clean Skincare is een Engels merk dat in 2000 is opgericht met als doelstelling effectieve huidverzorgingsproducten creëren die puur zijn, zonder (petro)chemische, belastende ingrediënten en bovendien fijn aanvoelen en er mooi uitzien. REN producten geven je een gezonde, mooiere huid die er langer jong uit ziet. De filosofie van REN laat zich het best omschrijven door drie woorden: Performance (werking), Purity (puurheid), Pleasure (plezier); de pure producten (zonder synthetische ingrediënten) zijn zeer effectief, doen wat ze beloven en bovendien zeer prettig in het gebruik. Het merk heeft inmiddels een ware cult-status gekregen en is internationaal zeer geliefd door beauty journalisten en consumenten, en heeft al vele Awards gewonnen.

Evercalm global protection day cream

Wat is het?

Ideaal voor een gevoelige en gevoelige huid die regelmatig wordt aangetast door vervuiling. De Evercalm Global Protection Day Cream van REN werkt hydraterend en voedt de huid, waardoor deze kalmeert, verzacht en beschermd wordt. Helpt bij het bestrijden van het ongemak, roodheid en gevoeligheid die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken, deze prachtige crème traint de huid in feite om minder gevoelig te zijn, terwijl ze vecht tegen de schade veroorzaakt door vrije radicalen en milieu-agressors.

Evercalm global protection day dream

Wat vond ik ervan?

Prima crème, hij is wat dikker van structuur en daardoor wat mij betreft prima geschikt voor deze tijd van het jaar. Dan gebruik ik graag wat vollere crème’s. Ik heb de tube een goede 2 weken kunnen gebruiken en dus een prima indruk gekregen. De geur is heel natuurlijk en daar moet je van houden. De geur vervliegt gelukkig wel direct maar na twee weken was mijn neus nog niet echt gewend aan de geur. Niet vies ofzo maar wel ‘aanwezig’.

Evercalm global protection day cream ren

Waar te koop en wat kost het?

Een fullsize van deze crème koop je voor rond de EUR 37,- wat natuurlijk dik in orde is voor een product zonder onnodige toevoegingen maar wel vol zit met fijne ingrediënten. Ja, aanrader deze crème en dat geldt wat mij betreft voor meer producten van dit merk. Zeker het onderzoeken eens waard.

Annette

9 thoughts on “Sample Saturday

  1. REN ken ik wel van naam. Eigenlijk blijft het bizar dat je bij cosmetica, net zoals bij voedingsmiddelen eigenlijk meer betaald omdat er juist geen overbodige ingrediënten in zitten. Je zou simpel kunnen zeggen dat het dan goedkoper zou moeten zijn. Denk aan wit brood versus grof volkoren brood, waar de vliesjes van het graan wel in zit. 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s