Bath & bodyworks

Bath & Bodyworks – Geurkaarsen

Een bezoekje aan de Bath & Bodyworks stond hoog op mijn wensenlijstje toen ik wist dat ik naar Dubai ging. Op YouTube zie ik regelmatig shoplogs van Amerikaanse YouTubers of van vloggers die naar de US zijn geweest en dan aankoopjes hebben van de Bath & Bodyworks.

Bath & Bodyworks geurkaarsen

Ik ging eigenlijk uitsluitend voor de geurkaarsen. De overige producten spraken me dan weer minder aan en ik heb natuurlijk ook nog een enorme voorraad. De week dat ik in Dubai was gold er een mooie aanbieding van 3 + 3 gratis.

Nu zijn de geurkaarsen niet echt klein van formaat dus ik wist al dat 6 geurkaarsen in mijn koffer stouwen een probleem zou worden. Zowel qua ruimte maar ook wel qua gewicht. Ik besloot dus om 3 kaarsen uit te zoeken en voor de ‘gratis’ items nam ik een geurverfrisser mee. Maar eerst de kaarsen.

Lemongrass geurkaars Bath & bodyworks

Wat een enorme keuze en wat was het moeilijk om er drie uit te kiezen maar uiteindelijk is het gelukt. Ik ging voor een ‘frisse’ geur en dat werd de Lemongrass met essentiële olie.

De tweede geur werd Pomander. Een citrusgeur maar met een vleugje warmte echt heel erg lekker.

Pomander geurkaars Bath & Body works

Tot slot de Mahogany/Teakwood. Volgens de verkoper was dit hun bestseller en ik kan me goed voorstellen waarom. Echt een heerlijk warme geur die ruikt naar een heerlijke mannelijk aftershave, zalige geur.

Mahogany Teakwood geurkaars bath & body works

De kaarsen hebben drie lonten waardoor de bovenlaag mooi gelijkmatig smelt. Tevens zit er een mooie sierdeksel op waardoor ze ook nog eens leuk staan in je woonkamer. Door de deksel op de kaarsen te doen gaan ze snel uit en sluit het glas mooi af doordat er een rubberen binnenrand in zit.

Bath & Bodyworks geurkaars

Heel blij met de keuze en ook de luchtverfrisser is prima. . De geurkaarsen geven geen overdadige geur af maar zijn subtiel aanwezig net zoals ik het graag wil. Ook is de geur totaal niet chemisch. De luchtverfrisser heb ik in de auto opgehangen. Ik koos voor de geuren Japanse kersenbloesem, Granaatappel en ‘sparkling rain’ what ever that may be hahaha.

Scentportable bath & bodyworks

De kaarsen kosten rond de EUR 25,- per stuk wat ik een prima prijs vind voor de grootte van de kaars en de hoeveelheid uren die je ze kunt branden. Prima geslaagd dus!

Annette

21 thoughts on “Bath & bodyworks

 1. Wat zien ze er mooi uit ! Wel jammer van de 3 lonten; ik vind dat altijd zo walmen (binnenshuis dan hè). Hebben ze ook kaarsen met 1 lont ? Ik ga volgende week naar NYC en een bezoekje aan deze winkel staat zeker op de planning 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Ah heerlijk hè, geurkaarsen! Ik brand ze momenteel ook weer dagelijks. Persoonlijk vind ik 25 euro ook een prima prijs, de kaarsen lijken me ook aardig groot? Extra leuk shoppen zeg, 3+3 gratis;-)

  Geliked door 1 persoon

 3. Dikke jaloezie hier! 😉 Wat ziet dat er heerlijk uit. Een bezoek aan die winkel staat ook nog hoog op mijn lijstje. Een bezoek aan een plaats waar die winkel – waar dan ook – staat ook trouwens. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Bath & Body works | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Bath & Body works | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s