Bloomr

Coconut Charcoal – Bloomr

Na mijn oilpulling avontuur (klik hier voor de blogpost) kon ik verder met dit product. Ik kreeg namelijk een doosje Coconut Charcoal poeder en een bamboe tandenborstel opgestuurd om te proberen. Leuk want ik ben natuurlijk een tikkie ouder en weet nog dat wij ‘vroeger’ smokers hadden en ook al was dat niet zwart denk ik dat het wel een soortgelijk product was (maar niet zo tandvriendelijk).

Bloomr coconut charcoal

Wat is Charcoal poeder?

Pikzwart poeder om je tanden witter te maken? Jazeker! Dit is de puurste geoxideerde versie van Charcoal en wordt gebruikt om tanden witter te maken met fantastisch resultaat. Het verwijdert vlekken en verkleuringen van je tanden zonder de schadelijke chemische ingrediënten die gebruikt worden in commerciële tandenbleekproducten en tandpasta’s.

BLOOMR Coconut Charcoal (uit biologische kokosnoten) is hét 100% natuurlijk alternatief voor tanden bleken. De Coconut Charcoal wordt gemaakt van biologische kokosnoten en geeft zo de best mogelijke natuurlijke zuivering.

100% Natuurlijk * ◦Geen Bleekmiddelen of andere Chemische Stoffen * Frisse Adem door het Verwijderen van Mondbacteriën * Wittere en Schonere Tanden * Geen Gevoeligheid na Gebruik * Detoxt je Mond *Voorkomt slechte adem * Verwijdert tandplak * Verwijdert bacteriën * Voorkomt de groei van nieuwe bacteriën * Geschikt voor gevoelige tanden * Verwijdert vlekken en verkleuringen

BLOOMR Coconut Charcoal mag heel het jaar door dagelijks gebruikt worden. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en daarom niet schadelijk voor je tanden bij langdurig gebruik.

Bloomr Coconut charcoal

Voor mij met regelmatig terugkerend geïrriteerd tandvlees een uitkomst. Mijn mond was lekker gedetoxt na het Oilpulling dus kon ik zo verder met dit potje. Zelf poetste ik eerst mijn tanden op de normale manier en vervolgens met het poeder:

 1. Dip je natte Tandenborstel in je Coconut Charcoal poeder.
 2. Poets rustig in cirkeltjes voor 2-4 minuten.
 3. Spuug de overtollige BLOOMR Coconut Charcoal voorzichtig uit.
 4. Laat de overgebleven BLOOMR Coconut Charcoal op je tanden nog enkele minuten inwerken om het maximale effect te krijgen.
 5. Spoel heel grondig wanneer je klaar bent.
 6. Geniet van je witte tanden en schone mond!

Oh lord is dit zwart hahaha en doe heel voorzichtig met uitspugen. Zelf buig ik helemaal richting de wasbak om zo min mogelijk ‘spetters’ te veroorzaken anders is het net een oorlogsgebied haha. Dat is dan ook echt het enige nadeel dat ik kan opnoemen.

Bloomr Coconut Charcoal

Mijn tanden voelen schoon, wit en lekker aan. Ik heb weer foto’s genomen. De eerste foto is dezelfde van de oilpulling want dat was het resultaat na de kuur en de andere foto is na twee weken dagelijks gebruik van de Charcoal poeder.

Het is lastig om vast te leggen dat gaf ik de vorige keer ook al aan omdat je gewoon met lichtinval zit maar ik vind mijn tanden echt mooi wit op het moment. Ik denk dat ik het nu zo’n 2 a 3x per week blijf gebruiken.

Het is geen goedkoop product EUR 40,- maar je doet er heel erg lang mee en het is dus een 100% natuurlijk product. Er zijn goedkopere versies in omloop zie ik online maar of die ook geschikt zijn voor gevoelige tanden vraag ik me af. Hier kun je het product vinden dat ik hier laat zien (BLOOMR)

De tandenborstel vond ik minder fijn. Deze was voor mij te hard en deed zeer aan mijn tandvlees dus ik gebruik gewoon een ‘normale’ tandenborstel, werkt dus net zo goed.

Doe jij iets om je tanden witter te maken?

Annette

*ik ontving dit product ter review*

22 thoughts on “Bloomr

 1. Ik heb jaren geleden mijn tanden laten bleken bij WIT en ik was super blij met het resultaat, nu merk ik echter wel dat het eigenlijk wel weer eens opnieuw zou mogen, zeker met onze bruiloft in het vooruitzicht. (alhoewel ik mijn aanstaande natuurlijk ook weer niet wil verblinden;-)). Ik deel je mening over de bamboe tandenborstel. Ik heb ook zoiets gebruikt, maar ik vond dat dus ook heel hard aanvoelen in je mond. Bovendien zat er een houtachtige ‘smaak’ aan die ik niet prettig vond.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat ziet er echt goed uit! Maar jij had sowieso al een prachtig gebit. Ik heb mijn tanden wel eens laten bleken, en was blij met het resultaat, maar nu ik facings heb gaat dat niet meer. Hoeft ook niet, want die heb ik qua kleur natuurlijk ook positief laten matchen. Niet sneeuwblind, maar gewoon netjes wit. En een tikkie rechter. Nu we toch bezig waren…

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Ecodenta | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s