Sample Saturday

Murad – Essential-C day moisture

In de LookFantastic box van november zat deze 10ml sample van Murad. Murad is een merk dat ik al een tijdje in het vizier heb en graag eens wat van wilde proberen. Leuk dus dat ik op deze manier kennis kan maken met dit huidverzorgingsmerk.

Murad Essential-C day Moisture

Wat voor product is het?

Een dagverzorging met vitamine C, dit zegt Murad zelf over het product:

Helpt zoneschade te voorkomen en bestaande milieuschade te herstellen met deze krachtige, antioxidantrijke dagelijkse vochtinbrengende crème. Murad Essential-C Dagcrème SPF30 helpt bij het verbeteren van de huidelasticiteit, hydratatie en de helderheid van de huid, terwijl Vitamine C helpt de huid te beschermen en te herstellen tegen schade door vrije radicalen. Krachtige antioxidanten zorgen voor een maximale huidgezondheid terwijl Vitamine C van de volgende generatie helpt om de glans, stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren.

Murad Essential-C Day Moisture

Welk merk betreft het?

Murad huidverzorging wordt wereldwijd door miljoenen klanten gebruikt en staat bekend om zijn wetenschappelijk innovatieve formules, waardoor de huid gezonder wordt en er jonger uitziet op een manier die geen enkel huidverzorgingsmerk kan. Gemaakt door Howard Murad M.D., een apotheker en een gecertificeerde dermatoloog, combineert elk product in Murad’s innovatieve huidverzorgingsgamma’s het “Murad-recept” van antioxidanten, ontstekingsremmers en Hydrators, waardoor de gezondheid van de huid in elke formule wordt verbeterd en beschermd.

Wat is de eerste indruk:

Lekker, de crème is vrij dik maar smeert toch makkelijk uit en mijn huid absorbeert het als een spons. Je kunt daarna dus snel met de rest van je verzorging of make-up aan de slag. De geur is heerlijk (beetje citrus) en er zit dus een hoge SPF 30 in.

Murad Essential-C Day Moisture

Kopen of niet kopen?

Ja hier zou ik met liefde een fullsize tube van aanschaffen. Een tube met 50ml kost zo’n EUR 60,-. Niet goedkoop maar wel gewoon goed, een hoge SPF goede ingrediënten en zalig in gebruik. Wat mij betreft een goede eerste kennismaking met dit merk. Ik heb met de 10ml die ik heb ontvangen een goede twee weken kunnen smeren dus best een mening kunnen vormen. Door de lobbige substantie heb je niet al te veel nodig en vergeet vooral je hals en decolleté niet mee te nemen tijdens het smeren.

Annette

 

14 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik had ook een keer een sample van Murad en vond het direct een interessant merk. Gek genoeg vergeet ik het daarna weer. Best jammer dat je daar eigenlijk weinig over leest. (ik heb ook wel iets met de “Dr.” merken, komt vast door het witte jassen gevoel wat je er direct bij krijgt 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Murad | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s