Kiehl’s – In Flight Refreshing Facial Mist

Al een tijdje wilde ik wat producten van Kiehl’s proberen. Dus ik besloot daar wat rond te neuzen en een bestelling te doen. Helaas kwam ik er bij het afronden van mijn bestelling achter dat je alleen met een credit card kunt betalen en aangezien ik die niet heb ging het feest niet door. Waarom geen Ideal beste mensen van Kiehl’s? Heel jammer.

Uiteraard liet ik mij niet uit het veld slaan en bestelde ik de producten die ik op het oog had dan maar bij de Bijenkorf. Daar kon ik namelijk wel met Ideal betalen. Maar helaas krijg je dan geen samples en dat is wel een beetje balen want met samples kun je altijd nog testen of er nog fijnere producten zijn.

Ik bestelde twee producten en ik review hier de eerste.  Vorig jaar had ik een hele fijne Vitamine C mist van Nimue maar helaas was deze niet (meer) verkrijgbaar. Dus ik was op zoek naar een ander fijn product in de vorm van een spray. Vooral om lekker mee te nemen op vakantie maar ook heerlijk om na het douchen op je gezicht te sprayen.

IMG_1002

IMG_1005

Deze van Kiehl’s is echt heerlijk. We (mijn dochter en ik) hebben hem op vakantie veel gebruikt als lekkere opfrisser tussendoor en nu staat hij dus op de wastafel om s’avonds na het reinigen lekker op je gezicht te sprayen.

Het flesje bevat 75ml en had van mij wel groter gemogen 🙂  en kost EUR 15,-. Dat is best veel geld maar je hebt er niet veel van nodig 2 a 3 spray-tjes op je gezicht is voldoende en je doet er dus toch wel een maand of 4/5 mee.

IMG_1003

Wat zegt Kiehl’s zelf over deze spray:

Verfrissende gezichtsspray die de huid revitaliseert

 • Geformuleerd met hydraterende Cactusbloem

 • Bevat Tibetaanse Ginseng – een bergplant die de huidcelademhaling verbetert op grote hoogten

 • Bevat een zuiverende mix van lavendel, geranium en rozemarijn

De geur is lekker fris en de spray trekt snel in waarna je dus je normale huidverzorging kunt aanbrengen. De spray is echt lekker en gewoon een fijne verwennerij voor je huid. “officieel” wordt deze spray dus met name aangeraden tijdens vliegreizen (vandaar de naam) omdat in het vliegtuig je huid vaak enorm uitdroogt, maar ik zeg ‘gewoon’ is hij ook lekker.

Ik ben fan van facial mists en zoek altijd lekkere, dus als jij een tip hebt voor mij hoor ik het graag.

Gebruik jij wel eens een facial mist?

Annette

11 thoughts on “Kiehl’s – In Flight Refreshing Facial Mist

 1. Pingback: Kiehl’s – Powerful Strength Line-Reducing Concentrate | Ann Ages Gracefully

 2. Jeetje, wat lekker klinkt dit. Ik ben ook zo dol op sprays, momenteel spray ik na het douchen en na het verwijderen van make-up met de tonic van Oriflame. vind dat ook zo verfrissend

  Like

 3. Pingback: Caudalie en Bioderma | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Omorovicza | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s