Opgemaakt

Empties November 2020

Heerlijk om weer door de doos met opgemaakte producten te gaan. Ik doe het altijd met veel plezier. Ik had deze maand een heerlijk serum en de nodige travelsize verpakkingen. Nu is er weer mooi wat ruimte voor de spulletjes die in de adventskalender zitten.

Ging er bij jou nog een mooi product op?

Annette

Omorovicza face mist – Klik hier

Neutrogena serum – Klik hier

Illamasqua veil – Klik hier

Secret deodorant – Klik hier

11 thoughts on “Opgemaakt

  1. Leuk weer 1 van mijn favoriete itemse van je blog! Hier niks bijzonders opgegaan behalve een hele fijne tube tandpasta van de Norma voor Euro 0,43 die door de Duitse consumentenbond als beste getest werd. Volgende keer neem ik er meerdere mee:-)

    Geliked door 1 persoon

  2. Altijd leuk je opgemaakte spulletjes met korte reviews. Ik ben nog steeds weg van de Balea magische teint creme, ik had er een gekocht van een duur merk maar toch kom ik altijd terug bij die van Balea nog geen 6 euro en doet niet onder voor de dure cremes. Wat een feestje weer he de adventskalender van LF.

    Geliked door 1 persoon

  3. Je hebt weer genoeg opgemaakt zie ik… Ik doe altijd zo lang met mijn spullen, vooral make-up. Ik vond de shampoo bar die ik had mijn haar ook te veel uitdrogen, nu heb ik ze van een ander merk. eens kijken of daar een verschil merkbaar is.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s