Vitamine E mist – The Body shop

Nadat helaas onze Kiehls Facial mist op was ging ik op zoek naar een andere fijne face mist.

Ik kwam uit bij deze van The Body Shop.  De vitamine E lijn van de body shop is geschikt voor alle huidtypen.  De geur van het product is licht fris beetje poederig.

IMG_2442

Op de site van The Bodyshop staat geen hele uitgebreide informatie over dit artikel of over de Vitamine E lijn in het bijzonder. Wel staan de ingrediënten vermeld:

Aqua (water), Butylene Glycol, Glycerin (glycerine), Panthenol, Tocopheryl Acetate (vitamine-E-acetaat), Phenoxyethanol, Alcohol Denat., Methylparaben, Lecithin, Rosa centifolia (rozenwater), Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben.

IMG_2444      IMG_2445

Het is een hele fijne mist om te gebruiken na een douche om je gezicht even op te frissen. Ook zou deze spray geschikt zijn om je make-up te fixeren. Wij (mijn dochter en ik) vinden het vooral ook lekker om op warme dagen (laat ze maar weer komen) dit soort sprays te gebruiken om lekker even je gezicht mee op te frissen. Een face mist gaat dan dus ook met ons mee in onze strandtas.

Je betaalt EUR 12,- voor deze face mist wat een stuk goedkoper is dan de face mist van Kiehls. Als ik moet kiezen vind ik de geur van de Kiehls face mist net even wat lekkerder en frisser maar deze is ook helemaal prima.

Als jij er dus ook van houd om je gezicht af en toe even een verfrissing te geven is deze face mist daar een prima product voor.

Heeft er iemand al ervaring met andere producten uit deze lijn van de body shop, laat dan gerust even een comment achter.

Annette

 

17 thoughts on “Vitamine E mist – The Body shop

 1. Klinkt als lekker spul. Ik gebruik momenteel de Setting Mist van Colorescience. Het is dat het vrij duur is, anders zat ik de hele dag te sprayen,zalig!

  Like

 2. Oe zo’n spray zocht ik nog! Ik heb er ooit een van Sephora gehad en dat vond ik heerlijk om in de zomer af en toe even op te sprayen om op te frissen.

  Like

 3. Ik heb deze wel eens geprobeerd omdat mijn moeder hem had! Hij is inderdaad fijn om je gezicht mee af te koelen, maar ook je make-up fixeren doet hij wel. Al gebruik ik zelf daarvoor de Fix+ van MAC! 🙂

  Like

 4. Pingback: Opgemaakt #28 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Caudalie en Bioderma | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Omorovicza | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s