Unboxing

LookFantastic box januari 2018

Altijd een heerlijk moment als de box weer binnen komt. Op het moment dat ik de doos opendeed kwam er een heerlijke geur mij tegemoet. Zalig. Ik laat je zien wat er in de box zit. In het filmpje ontbreekt er 1 product omdat ik die bij het opruimen nog tegenkwam argh! Balen maar in het foto overzicht dus de complete inhoud van deze maand.

Balanceme Congested Skin Serum

We starten met een product van Balance Me. Dit merk zit vaker in de box en ik vind het geen probleem want het heeft me tot nu toe niet teleurgesteld. Deze maand is het een congested skin serum die onzuiverheden tegen gaat en zorgt voor een goede hydratatie. Ik ga hem proberen en wellicht zie je deze terug in een sample Saturday.

MonuSpa warming ginger bath & body oil

Monuspa heeft een warming Ginger bath & body oil geleverd voor de box. Ruikt goddelijk. Je ruikt een klein beetje de gember maar met name ook de sinaasappel en citroengras. Je kunt hiervan een paar druppels in een bad doen of hem na het douchen aanbrengen op je huid. Ik ben geen badderaar dus ik zal hem lekker na het douchen gaan gebruiken.

Espa Pink Hair and Scalp Mud

Dan Espa, ik kocht in december nog een box met lichaamsproducten van dit merk om uit te proberen en daarin zat ook een tube Pink hair & scalp mud. Ik heb het nog niet gebruikt maar heb nu dus 2 tubes. Over de box ga ik nog een review schrijven. Dit product is voor je hoofdhuid, je smeert het op handdoekdroog haar en laat het dan 20 minuten (of de hele nacht) intrekken. Uitspoelen en je hoofdhuid zou weer gehydrateerd aan moeten voelen. Ik ben hier heel benieuwd naar. Espa is trouwens behoorlijk duur.

Korres White Tea Fluid Gel Cleanser

Van het Griekse Korres een White Tea cleanser. Korres vind ik ook een fijn merk al is de geur soms wat sterk. Dit product is grotendeels natuurlijk (ruim 88%) en bevat anti-oxidanten van witte thee. Het zou een ochtend cleanser zijn maar ik gebruik met name cleanser in de avond want dan is altijd mijn uitgebreide ritueel. Ik laat je weten wat ik ervan vind.

Erno Laszio Hydraphel skin supplement lotion

Dan het product dat ik pas bij het opruimen van de box tussen de papiersnippers vond 🙂 Het is een toner van het merk Erno Laszlo. Nooit van gehoord, jullie? Er zitten 3 varianten in de box en ik kreeg de Hydraphel (de andere zijn White Marble o.a. tegen mee-eters en hyper-pigmentatie of Light controlling voor de acne huid). De Hydraphel is voor de droge, rijpe en gevoelige huid helemaal goed dus.

ModelCo 3D Lash Primer

Tot slot een wimperprimer van ModelCo. Dit serum zorgt voor een mooie krul en dikkere wimpers. Het is een witte primer dus deze gebruik je voor je eerste laagje mascara. Ik ben altijd in voor extra verzorging voor mijn wimpers dus ga ik zeker ook lekker gebruiken.

Mooie box zo aan het begin van het nieuwe jaar. Alle producten ga ik zeker gebruiken dus money well spend zeg ik dan maar. Zit  er iets van jouw gading tussen deze maand?

Annette

10 thoughts on “Unboxing

 1. De bath oil van Monuspa lijkt mij geweldig lekker ruiken! En de 3D lash primer heb jij toch niet nodig met die prachtige wimpers, hahaha! Nee, ik ben ook heel benieuwd wat die voor je wimpers gaat doen. Ik kijk al uit naar je review!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben benieuwd naar je wimpers serum, of het je iets brengt.
  Zo zie je maar weer dat je goed je doos moet doirzoeken, voordat je het weet vergeet je iets. Veel plezier met het gebruiken van de inhoud van je box.

  Geliked door 1 persoon

  • De primer is wel ok maar niet fantastisch. Ik heb ooit over Super Lash geschreven die gebruik ik een paar x per week (als ik het niet vergeet) die is echt super. Vergelijkbaar met Revitalash maar dan voor de helft van de prijs, nog steeds niet goedkoop maar wel erg goed en je doet heel lang met zo’n verpakking.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s