Shoplog Centro

Shoplog Centro

Vorige week ging ik met Isabelle een dagje naar winkelcentrum Centro in Oberhausen. Het was heerlijk rustig (zowel op de weg als in het winkelcentrum). Ik kocht wat nieuwe kleding en een paar dingetjes bij de DM. Ik laat ze aan je zien in deze shoplog. Veel plezier met kijken.

Annette

 

18 thoughts on “Shoplog Centro

  1. Leuke shoplog. Ik vind de DM in Centro ook niet zo fijn idd veel is al leeg dan grijp je mis. De DM in Kleve is heel fijn lekker groot en goed parkeren. Wel vind ik het altijd een feestje om naar Centro te gaan, we gaan ook regelmatig en het blijft leuk. Er komen steeds wat meer wat luxere winkels bij zoals laatst zag ik de winkel van Loccitane.

    Geliked door 2 people

  2. Ik ben erg benieuwd naar de zonnebrand van de DM. Leuke kleding! Zelf sla ik de sale ook altijd over, ik vind die rommelige rekken helemaal niets….of graaien in een stapel…… niet mijn ding

    Geliked door 2 people

  3. Ik gebruik al enkele jaren de zonnebrand spray van DM eigen merk en verbrand nooit, toen ik een keer (dure) zonnebrand spray van Nivea kocht en toch was verbrand ben ik overgestapt op DM en perfect spul. Trouwens alle eigen merk spullen van DM zijn prima. Wij gaan regelmatig naar Nettetal en daar zijn Lidl, Aldi, DM, Rewe en Trinkgut allemaal bij elkaar, dus ideaal!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s