DM shoplog

DM shoplog

Vorige week was het weer zover. Ik ging op zaterdagochtend even naar Kleve om daar inkopen te doen bij de DM. Ik was aan mijn laatste fles douche-gel begonnen dus werd al een beetje onrustig haha. Ik nam op film op wat ik allemaal meenam. Mijn kastjes zijn weer even gevuld.

Veel kijkplezier en mocht je nog fijne producten weten die ik nog niet heb ontdekt? Laat dat zeker even weten in de comments.

Annette

p.s. laatste keer met lange haartjes 🙂

 

14 thoughts on “DM shoplog

  1. Heerlijk geshopt zie ik! Ik mag volgende week beginnen met mijn balea adventskalender ☺
    En nog een tip voor de volgende keer, ik weet niet of ze het altijd hebben, maarbij de handcrème stond nu een soort mousse, ook van balea, wat een heerlijke crème is dat! Binnenkort naar de kerstmarkt, maar dan ga ik nog wel weer even kijken hoor!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wattenstaafjes bedoelde je?;) Balea is altijd fijn, ik heb gelukkig nog wat liggen. Wasdroger doekjes, die vind ik wel interessant voor een keertje. Ik wil weer naar Duitsland zodra de kerstmarkten er zijn, lijk mij zo leuk! (en je kan weer lekker snotteren deze winter, hihi)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s