Plog

Plog #9

Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik ben best productief geweest. Ook zal ik jullie vertellen wat ik onlangs in Manchester deed. Ik moest daar even mee wachten omdat ik wilde dat de juiste mensen eerst op de hoogte werden gesteld.

Plog 9 (1)     Plog 9 (2)

Vrijdagmiddag begon mijn productiviteit doordat ik even los ging in de tuin. Daar had ik vervolgens de rest van het weekend spierpijn van in de achterbenen haha. Ik heb de stoepjes/terras weer even onkruid vrij gemaakt en de border in de voortuin onder handen genomen. Dat leverde toch weer een halve kliko aan groenafval op en terwijl ik stond te bezemen scheet een vogel van het dak precies op mijn schoen (gelukkig niet op mijn hoofd).

Plog 9 (3)

Zaterdagochtend eerst even mijn wekelijkse ritje naar de markt en deze week nam ik witte rozen mee. Ze staan er mooi bij. Vervolgens naar de Appie voor de boodschappen. Het was bar slecht weer en dan krijg ik het op de heupen om weer van alles in huis te doen. Eerst ging ik even inspiratie opdoen dus ik ging langs de Leen Bakker en de Kwantum (niets gekocht en vond dat ze nog niet echt najaarsspullen hadden) en bij de Intratuin kocht ik wat plantjes, kattengras en kattengrid.

Skoet kreeg nog een nieuwe knuffel die ik vulde met catnip, na een enthousiaste eerste minuut was de liefde over haha. Ze kreeg ook een nieuwe halsband (een roze deze keer) want haar vorige wilde niet meer goed sluiten (was er zo 1 met een safesluiting) ze was uiteraard boos op me toen ik haar hem omdeed maar inmiddels zijn we weer vriendjes. Ze moet een halsband met belletje omdat ze in de tuin komt en ik wil niet dat ze met een vogeltje komt aandraven. Al is het niet zo’n jager ze begint echt wel oud te worden.

Plog 9 (4)

Zondag was de rest van het huishouden aan de beurt en na een stevig rondje stofzuigen en dweilen toog ik richting Amstelveen, daar kocht ik alleen een melkopschuimer bij de Flying Tiger. Op  de terugweg nog even de Ikea ingeschoten want ik wil ook graag een nieuw vloerkleed in de woonkamer maar zag niets wat mijn goedkeuring kon wegdragen.

Plog 9 (8)

Vooral wat rondgekeken dus dit weekend. Oke komt ie, want jullie branden van nieuwsgierigheid natuurlijk. Ik was in Manchester (of eigenlijk net daarbuiten) om te solliciteren. Ja ik heb de baan gekregen en start per 1 oktober a.s. bij New Balance. Terug naar de sneakers dus. Mijn huidige job heb ik dus maar 7 maanden gedaan. Helaas bleek de baan minder goed bij mij te passen dan ik had gehoopt en vond dat uiteraard alles behalve leuk. Als je ergens start wil je er een succes van maken en als je er dan achter komt dat dat niet gaat lukken moet je eerlijk zijn tegen jezelf en het bedrijf. Moeilijk gesprek maar ik ben hem aangegaan en we zijn er in goed overleg uitgekomen. Fijn ook dat ze open stonden voor de feedback zodat het hopelijk met mijn opvolger een stuk beter verloopt.

Plog 9 (9)

Vanaf oktober ga ik dus ook weer beautybloggen. De sample Saturday en de opgemaakt video’s komen terug en ook zal ik weer producten gaan reviewen. Ik heb er zin in en hoop dit jaar dus toch positief af te sluiten. Het valt niet mee voor de tweede keer in een jaar van baan switchen en het heeft me veel gedaan maar nu streep eronder en weer positief naar de toekomst kijken.

Annette

26 thoughts on “Plog

 1. Lekker bezig geweest Annette.👌Gefeliciteerd met je nieuwe baan en een nieuwe uitdaging.💐Je moet wel als het kan met veel plezier naar je werk gaan. Je bent een kanjer om toch weer een nieuwe uitdaging te onder gaan en je moet ook aan je zelf denken.😍😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Van harte gefeliciteerd en je hebt gedaan wat jij goed vindt.
  Fijn merk sneakers en ik loop er heel graag op want heb er een aantal paren van…
  Fijn dat er weer oude rubrieken terug zullen komen op je blog….. 👌😉

  Fijne dag…..

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat tof dat je nu weer bij de sneakers bent, en leuk dat je weer kan gaan bloggen over beauty, gezellig! Knap dat je zo snel weer een nieuwe baan hebt, maar je hebt natuurlijk heel wat jaren ervaring opgedaan in sneakerland. Gefeliciteerd!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hard gewerkt buiten.
  Goed dat je een andere baan zocht. Als het niks is moet je durven teswitsen. Ik heb vorig jaar na 3 maanden mijn baantje op slag gestopt en het luchte echt op. En verder met wat je wel fijn vindt. Veel succes met je nieuwe uitdaging.👍💋

  Geliked door 1 persoon

 5. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ik snap heel goed dat je een andere baan hebt gezocht; je wil toch met plezier naar je werk gaan, anders kost het alleen maar energie en word je er niet gelukkiger van. Hopelijk krijg je het bij New Balance helemaal naar je zin! Leuk ook dat er weer wat oude rubrieken terug gaan komen op je blog.

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel Kirsty, ik vond het ook lastig toen ik hier begon dat ik ineens het beauty gedeelte van mijn blog moest opgeven (dat hadden ze niet van te voren gezegd) en ook dat er ineens meegelezen werd en men een mening over mij had (dus herkenbaar met wat jij schreef vorige week)

   Like

 6. Gefeliciteerd. Fijn dat je weer in een redelijk vertrouwde omgeving terecht komt. En eigenlijk voelde jouw blog nu ook wat geamputeerd aan… bij jou hoort beauty en nu werd je gehinderd te doen wat ook voor jou een ontspanning is.
  Goed gedaan!

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat een dappere zet , echt petje af. Ik ken genoeg mensen die ontevreden/ongelukkig zijn in hun baan, maar niet die stap durven zetten. Ik wens je heel veel succes toe alvast. Toevallig was ik een kleine week geleden ook in de Ikea. Niet perse voor een vloerkleed maar ik stond er wel even naar te koekeloeren. Er zaten een paar leuke tussen maar inderdaad niet een waarvan ik dacht; dié moet ik in huis hebben!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s