Essence – Silky Touch Blush

Naast mijn blush van Superlooks (klik hier) gebruik ik ook al een aantal jaar de blush van Essence in de kleur Babydoll. Het is een mooie oudroze kleur. Ik denk dat dit al de 3e keer is dat ik dit product heb gekocht. De kleur staat goed bij mijn huid en hij brengt fijn aan. Wel moet je een beetje uitkijken want de pigmentatie is behoorlijk goed.

IMG_2304     IMG_2305

Zoals je hieronder ziet ben ik nog wel met de ‘oude’ verpakking bezig maar heb ik vast een nieuwe aangeschaft. Ik vind persoonlijk altijd als je eenmaal ‘pan’ hebt geraakt met een product gaat het meestal behoorlijk snel of het begint toch meer te brokkelen en voor je het weet is het product helemaal op.

IMG_2303     IMG_2307

De blushes van Essence zijn te koop bij het Kruidvat (onder andere) en ze kosten EUR 2,59 wat natuurlijk geen geld is voor een fijne blush. Deze serie maakt gewoon deel uit van het vaste assortiment dus zoals gezegd gebruik ik deze al een paar jaar.

IMG_2371     IMG_2372

Ik wil dit jaar wel eens wat meer gaan afwisselen met blushes want als ik zo om me heen lees zie ik toch best vaak prachtige exemplaren voorbij komen. Trouwens, vroeger noemden wij een blush altijd Rouge waarom is dat helemaal ‘uit’ ik zie dat woord nooit meer gebruikt worden? Iemand die het weet?

Heb jij een blush die je al jaren gebruikt of wissel jij veel?

Annette
//

24 thoughts on “Essence – Silky Touch Blush

 1. Dat is een mooiere kleur dan ik heb, denk ik. Ik heb van essence de Soo Blush,(peach) maar voor mij is deze te poederig. (verdeelt ook niet fijn) Ben op zoek naar een meer cème-achtige (poeder) blush.
  Wie weet is die van jou fijner qua stuctuur.
  Goede, goede vraag! Ik noemde het ook altijd rouge.. ik heb even gegoogeld, maar ik heb ook geen idee.

  Like

 2. Mooie kleur! Ik heb onlangs mijn eerste blush van deze serie gekocht, verder wissel ik heel veel af. Grappig he, dat je “Rouge” nooit meer hoort. Net als “Fond du Teint”, dat hoor je ook nooit meer iemand zeggen.

  Like

 3. Dat zat ik me laatst ook al af te vragen. Zou rouge niet een heftiger product geweest zijn en meer rood of zo? Ik heb altijd Orgasm van Nars. Al jaaaaaren! Raakt ook maar niet op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s