Dr. Pierre Ricaud

Make-up Dr. Pierre Ricaud

Het is altijd een genot om een perspakket van Dr. Pierre Ricaud te mogen ontvangen. Ik ben altijd zeer te spreken over de kwaliteit en vond het dan ook heel leuk om een pakket te ontvangen met make-up die speciaal voor de komende feestdagen goed van pas zal komen.

Dr. Pierre Ricaud Feestdagen make-up 2017

Ik kreeg maar liefst 4 lipsticks toegezonden. 3 in een mooie zilveren huls en 1 in een gouden ‘kerst’ huls. De ‘gouden’ lipstick is uiteraard een rode kleur. We kunnen er niet omheen ook deze kerst kan de rode lip nog steeds (wanneer niet eigenlijk). Zelf vind ik rode lipstick niet zo’n succes, ik kan gewoon niet wennen aan zo’n uitgesproken kleur op mijn lippen.

Dr. Pierre Ricaud Lipsticks

De kleur is wel mooi en intense en wordt verkocht onder de naam Rouge Flamboyant. Past goed die naam. De kleur is goed dekkend en de houdbaarheid is normaal. Het is een crème lipstick dus na een hapje en een drankje wel even bijwerken.

De andere donkere kleur lipstick is de Rouge Bordeux. Die is zoals de naam al doet vermoeden wat dieper van kleur. Neigt ook iets meer naar bruin-rood. Ik vind deze erg mooi en ik zou dit sneller dragen dan de Flamboyant die is me iets te rood 🙂 .

Corail Elegant en Rose Fushia zijn de overige twee kleuren die zijn beiden iets lichter van opzet. Al kun je zeker dekkend krijgen als je twee laagjes aanbrengt. Dit zijn wel kleuren waar ik meer naar toe neig en die ik beter bij mij vindt passen.

Nagellak kan ook niet ontbreken natuurlijk en Dr. Pierre Ricaud heeft ervoor gekozen om een rode en ‘gouden’ nagellak uit te brengen voor de feestmaand December. De rode is mooi intens en goed dekkend en de gouden is wat lichter qua opzet. Leuk ook om hier bijvoorbeeld 1 accentnagel mee te doen. Ik heb dat wel vaker gedaan zie bijvoorbeeld deze (klik hier).

Nagellak Dr. Pierre Ricaud

Tot slot een klein palette met 3 oogschaduws. De kleuren zijn voorzien van een glimmertje maar wel dermate subtiel dat wij oudere meisjes er ook een mooie look mee kunnen maken. De pigmentatie is goed en ook de houdbaarheid (met een oogschaduwprimer) is prima. Ik vind het jammer dat de kleuren zo dicht op elkaar liggen en dat er niet is gekozen voor 1 accentkleur of bijvoorbeeld een mooi matte bruintint. Dat zou het doosje net wat spannender maken.

Mooie make-upjes. De producten kun je online bestellen op Ricaud.nl en ze hebben met grote regelmaat mooie aanbiedingen en leuke extra’s bij je bestelling.

Welke kleur lipstick spreekt jou het meeste aan?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

 

23 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud

  1. Wat heb je n mooie set ontvangen. Zelf zou ik voor de rouge kizen, deze past ook super bij de nagellak. Leuk om voor kerst de twee nagellakken te combineren, wat zijn ze mooi. Veel plezier met je set! 🙂

    Geliked door 2 people

  2. Ik vind eigenlijk al deze lipstick kleuren erg mooi, maar als ik moest kiezen zou ik gaan voor Rouge Flamboyant. Ik draag meestal ook creme-lipsticks, dus bijwerken vind ik eigenlijk nooit een probleem.

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s