Or Tea?

Theepakket

Tijdens het Friends of the Brand event waar ik een paar weken geleden naar toe was kocht ik deze thee. Ik ben een echte theeleut zoals jullie wellicht weten. Of het nu Ice-tea is in de zomer (zonder prik) of een lekkere dampende kop thee maakt mij niet uit. Het is mijn favoriete drankje.

Mijn favoriete warme thee drink ik het liefst zonder ‘poespas’ dus geen rare smaakjes en geen fruitsmaken, het liefst gewoon zwarte thee of Chai de pure smaken dus. Heel benieuwd of deze thee mijn goedkeuring kon krijgen.

Or Tea?

Leuk om een thee merk te spotten dat ik nog niet eerder had gezien. Or Tea? Gebruikt enkel premium organische thee afkomstig van de meest gerenommeerde theevelden uit China. Er zijn 4 verschillende categorieën. Classic, Wellbeing, Urbanpop en Matcha Twist & Shake.

Classic: 8 verschillende soorten pure thee nemen je mee op reis door zachte verfrissende smaken met nu en dan een verrassende toets, aroma of nasmaak.

Wellbeing: Drie or Tea? Melanges die goed zijn voor de gezondheid.

Urbanpop: Vijf or Tea? Infusies die ook de niet fervente theeliefhebber kunnen verleiden.

Matcha Twist & Shake: Gezond, zuiverend & innovatief. De Japanse Matcha wordt omschreven als de meest gezonde thee op aarde! De matcha zit in een fles en blijft gescheiden van het Japans bronwater. Pas als je zin hebt in een matcha draai je de deksel open en valt de poederthee in het water. Na een ‘shake’ is hij klaar om gedronken te worden.

Ik kocht een proefsetje met 3 zakjes thee en twee organische repen (hmmm). Die repen waren echt superlekker kan ik je zeggen. De thee is ook heel erg lekker. Hele goede smaak. Ik had de volgende drie in mijn verpakking zitten

Or Tea?

Long Life Brows: biologische Silver Needle witte thee, omschreven als de Champagne onder de thees (superlekker).

Dragon Pearl Jasmine: biologische groene thee, pure groene thee met zoetfrisse smaak van Jasmijn

Towering Kung Fu: Biologische zwarte thee, aangename bitterness met stuwend zoete nasmaak.

Or Tea?

De thee-tjes hebben mij goed gesmaakt. Ik heb de thee nog niet veel gezien. Toevallig zag ik vorige week bij de Bijenkorf de thee staan in 2 verschillende smaken. Ik hoop snel dat er meerdere verkooppunten komen zodat jullie ook kennis kunnen maken met deze thee. Ik ga hem zeker nog een keer aanschaffen.

Die Matcha intrigeerd mij ook 🙂 dus die zou ik ook wel willen proberen. Op de website lees je meer over dit theemerk. https://www.or-tea.be

Wat is jouw favoriete theesmaak?

Annette

 

25 thoughts on “Or Tea?

  1. Die champagne thee lijkt mij lekker! Als ik thee drink (en dat is niet vaak) kies ik meestal voor die van Rituals. zowat de enige soort waar ik geen last van mijn maag van krijg. Raar is dat, hè?

    Like

  2. Wat zien de theezakjes er leuk uit zeg! Ik ben ook een echte theeleut en vind het heerlijk om nieuwe smaken uit te proberen, dus hier ben ik ook wel benieuwd naar.

    Like

  3. Ik ben gek van de or tea theetjes! Ondertussen drink ik bijna geen andere thee meer. Mijn favorieten zijn ‘ginseng beauty’, ‘a sweet date’ en ‘queen berry’. Ik drink in tegenstelling tot jou, dus wel graag wat specialere smaakjes in mijn thee. Binnekort kan je ook review terugvinden op onze blog!

    Like

  4. Pingback: Or Tea? | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s