Nagels #9 – Hema Long Lasting kleur 831

Met kerst kreeg ik van mijn dochter dit mooie lakje onder de boom. Het is een lakje uit de Long Lasting serie van de Hema. De kleuren hebben geen namen maar alleen een nummer. Volgens mij is deze serie nieuw en bestond uit een aantal nude kleuren. Allemaal zagen ze er goed uit trouwens.

IMG_2204       IMG_2205

De lak dekt prima in 2 laagjes. Ik draag hem op de foto met 2 laagjes en een topcoat erover. Na de donkere kleur van de vorige keer die prima was voor de feestmaand nu weer lekker een fijne nude tint. Hij kleurt mooi bij mijn handen. De tint gaat richting de zalm roze erg mooi. Deze kun je tot ver in het voorjaar dragen wat mij betreft.

IMG_2203   IMG_2202   IMG_2200

 

De lakjes van de Hema zijn niet duur, ik dacht rond de EUR 3,- maar weet het niet precies. Regelmatig krijg je ook nog eens zo’n stickervel met korting tussen de folder en zou je hem nog met 20% korting kunnen halen. Ik heb zelf niet veel make-up producten van de Hema maar ga er toch eens wat vaker kijken want ik lees ook over de lipsticks wel goede dingen.

Gebruiken jullie make up van de Hema?

Annette

 

 

21 thoughts on “Nagels #9 – Hema Long Lasting kleur 831

 1. Hoi, mooi die nude kleuren. In mijn Douglas goodiebag zat bijna dezelfde kleur, maar dan van Dior. Gek genoeg dekt ie nauwelijks.. ja, de make-up van de Hema is prima kwaliteit. De basecoat van de Hema vind ik erg fijn!

  Like

 2. Oh, wou graag nog even vragen hoe jij zo mooi en perfect je nagellak kan afhouden van je nagelriemen :)!
  Bij mij lukt het goed met gellak, maar nagellak droogt altijd te snel om het goed te kunnen bij mij…
  Dus als je hiervoor tips hebt, zeeeeker welkom 😀

  Like

  • Ik laat mijn nagels altijd doen 😉 Ik heb een dun laagje ‘kunst’ op mijn nagels (kijk maar even bij mijn eerste nagellak artikel daar schrijf ik er meer over) dus mijn nagels worden voor mij gelakt bij de nagelstudio en blijven (erewoord) 3 weken mooi zonder chippen, dan laat ik ze weer opnieuw doen.

   Like

 3. Ik heb sinds kort jouw blog ontdekt. Ik ben er blij mee, eindelijk reviews en artikelen waar ik wat mee kan. Blijf je volgen.
  Ik zou graag meedoen met de winactie. Veel succes met je blog.
  Groetjes Jackie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s