ABC-Tag

ABC-Tag

Op de site van Kiss and makeup las ik tijdje terug een leuke tag (helaas heeft zij haar blog offline gehaald). Namelijk de ABC-tag. Ik heb besloten om mijn ABC ook in te vullen, leren jullie mij weer een beetje beter kennen. Ook ben ik benieuwd of er nog dingen naar voren zullen komen die jullie nog niet van mij wisten.

Ann Ages Gracefully

Age:      46, oh lord! 🙂

Best friend:    Ik heb een handje vol fijne vriendinnen die ik echt al heeeuuul lang ken. We lopen de vloer niet plat bij elkaar maar af en toe uit eten of een bakkie altijd goed en gezellig.

Chore you hate:  Strijken met stip op nummer 1, doe ik dan ook zo weinig mogelijk.

Dreamhouse:    Ik woon heel prettig in de woning waar ik nu zit. Mooie hoekwoning met een heerlijke tuin. Als de kids het huis uit gaan waarschijnlijk wel wat groot voor mij alleen maar voor nu ben ik dol op mijn huis.

theezeef www.annagesgracefully.com

Essential start of your day:  Een bakkie thee, het is bij mij echt voor de thee niet aanspreken, ik sta niet voor mezelf in 🙂

Favorite color:  Paars, ik ben dol op paars maar ook grijs doet het altijd goed bij mij.

Gold or silver:   Zilver, heb ook lang een goud-periode gehad maar die is al jaren over eigenlijk.

Height: 1.72 meter vanaf nu zal ik alleen nog maar krimpen 🙂

Instruments I play:   Nope, ik ben niet zo van de muziekinstrumenten, nooit wat mee gehad ook.

Skoet

Job Title (most recent): Senior Manager Human Resources

Kids:      2 en van elke smaak 1 en trots op allebei

Life is incomplete without: mijn kinderen en onze huisdiva Skoet natuurlijk.

Music that you always listen to:  Ik heb een vrij brede muzieksmaak. Ik heb een paar jaar in de muziekindustrie gewerkt en daardoor met heel veel verschillende muziek in aanraking gekomen. Dat heeft mijn muzieksmaak zeker beïnvloed. In de auto luister ik altijd naar Sky radio, ik kan niet tegen te veel geouwehoer op de radio (vooral niet in de ochtend – zie essential start of the day vraag 🙂

werk

Nickname: Guitje – verbastering van mijn achternaam

Overnight hospital stays:  De geboortes van mijn kids. Van Timo ben ik thuis bevallen   maar moest ik door een complicatie toch naar het ziekenhuis toen ben ik 5 dagen gebleven en Isabelle was via een keizersnede dus toen 4 dagen in het ziekenhuis gelegen. Als dreumes ben ik ook heel ziek geweest (Paratyfus) maar geen idee hoe lang ik toen in het ziekenhuis heb gelegen. Geloof wel een week of twee.

Phobias or fears:  Spinnen tsja, wie niet. En ik houd niet van open water of als ik de bodem niet kan zien of voelen, niet echt een fan van de zee dus ook. De kracht van water vind ik een beetje beangstigend soms.

Quote from a movie:  Echt geen idee, het eerste wat in me opkomt is “you had me at hello” volgens mij uit Jerry Maguire.

Viking workshop Bloggers Amsterdam 2017
 

Viking workshop Bloggers Amsterdam 2017

Reason to smile:   Ik houd van lachen en probeer het elke dag te doen. Mijn kids uiteraard maar ook een fijn compliment of leuke reacties op mijn blog of lieve emails!

Time you wake up:  Doordeweeks sta ik om half 7 op en ga ik om 7 uur de deur uit. In het weekend probeer ik wel tot een uur of 9 of half 10 te blijven liggen. Later dan dat wordt het eigenlijk nooit.

Underwear:  Heel degelijk 🙂 hahaha slipjes van de Hema en BH’s van de Victoria Secret en dan gewoon de sporty ones met een beetje push-up om de boel nog wat te doen laten lijken.

Victoria Secret

Very important date this year:  Gut, geen idee dan ga ik voor volgende week want dan   heb ik vakansssss.

Worst habit:  Beetje koppig en eigenwijs (soms)

X-ray’s you’ve had done:  Ik geloof niet dat ik ooit rontgenfoto’s heb laten maken. Niet dat ik me kan herinneren in elk geval. Ik zeg houden zo. Voor mijn beugel zijn destijds wel 3D foto’s gemaakt maar of dat telt?

Yummy food you make:  Mijn cakepops zijn beroemd. Ik maak ze altijd met mijn verjaardag (en die van Timo) en in oktober als Isabelle jarig is. Het is veel werk maar iedereen verheugd zich er altijd op. En met kerst sloof ik me ook altijd uit dan sta ik de hele dag in de keuken.

Zoo animal: Olifanten vind ik leuk en uiteraard de apen.

Wat een leuke tag, beantwoord jij in de comments ook 1 van de vragen voor me?

Annette

18 thoughts on “ABC-Tag

  1. Leuke tag, zo weten we toch nog een beetje meer over je! 😉 Wat strijken betreft, ben ik het helemaal met je eens, wie dat heeft verzonnen…. My life is incomplete without mijn man, puberdochter en chocola!

    Geliked door 1 persoon

  2. 45, frisse douche en kopje nespresso in de ochtend en strijken valt nog mee toch? Ik zet de plank gewoon voor televisie en zet een soap op ondertussen 😄. Poetsen daarentegen… 🙄🙄🙄 en wat die quote betreft: ik hou zo vd one liners van douarière Violet Crawley in Downton Abbey… luidop lachen elke keer weer!!! 😄😄 fijne post… die noteer ik in m’n boekje voor als ik eens inspiratie nodig heb 😉

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat leuk, zo’n ABC. Ik word over een paar weekjes 49 (!!!). Heb hoogtevrees. Móet ’s morgens koffie. Heb een hekel aan poetsen. Strijken vind ik heerlijk, lekker een Netflix-serie er bij…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s