Unboxing

Unboxing Asos & LookFantastic bestelling

Ik plaatste een kleine bestelling bij twee online shops namelijk Asos en LookFantastic. Beiden uit de UK. De pakjes kwamen binnen en het leek me leuk ze samen met jullie te unboxen.

Annette

14 thoughts on “Unboxing

 1. De Vitamine C crème is zeker goed, ik kreeg in het begin een prikkend gevoel (like!) Een oogcrème met SPF zou wel wat voor mij zijn, onder mijn ogen krijg ik steeds meer sproetjes en die maken dat ik donkere kringen onder mijn oog krijg. Zo een raar gezicht, haha.
  Mooie aankopen, die kaart met die nijlpaard is ook geinig!

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel Iris, ik dacht dat Asos met name kleding had maar ze hebben ook een hele fijn beauty afdeling inderdaad. Er zijn een paar fijne UK sites waar ik graag shop, denk wel dat de Brexit straks roet in het eten gaat gooien…..

   Like

 2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Lottie London | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s