Comfort Zone

Comfort zone – renight cream

Ik heb dit (voor mij) nieuwe merk uitgetest, de tube komt uit de beautybox en het merk heeft haar oorsprong in Italie. Ik heb de renight crème getest, een rijke nachtverzorging.

Over het merk;

Zoals ik in de inleading al schreef vind dit merk haar oorsprong in Italie. Het is opgericht in 1983 in Parma, Italië door de Bollati familie, Davines Group startte als een onderzoekslaboratorium en produceerde high-end haar verzorgingsproducten voor bekende cosmetische bedrijven wereldwijd. Sinds 1996 is daar huidverzorging aan toegevoegd. In eerste instantie voor salons maar nu dus ook rechtstreeks aan de consument.

Over het product;

De Renight Cream is een multi-vitamine nachtcrème met voedende en reparerende werking. De crème heeft een rijke textuur waardoor het ideaal is als nachtbehandeling. De huid wordt ontspannen en voelt heerlijk zacht aan.

Kenmerken

 • Voedt en repareert de huid
 • Rijke textuur
 • Ontspannen huid
 • Antioxiderende werking
 • Vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleuren, parfum, SLS/SLES en Microplastics
 • Vegan

Welk resultaat kun je verwachten?

Een aangename huid bij het wakker worden. De huid wordt gevoed, zacht en ontspannen. Daarnaast heeft het product een aangename geur en heeft het een antioxiderende werking.

Werkzame stoffen

Gecertificeerde biologische gojibes olie: Vol antioxidanten en werkt zeer goed tegen huidveroudering.

Gehydrolyseerd tomatenextract: De antioxidanten hierin zorgen ervoor dat de schade van vrije radicalen op je gezondheid beperkt wordt en daarnaast zorgt het ervoor dat je huid beter vocht vast kan houden.

Macadamia olie: Houdt de droge huid vettig.

Hyaluronzuur: Kan tot 1.000 zijn eigen gewicht in water dragen waardoor de huid wordt gehydrateerd en beschermd.

Vitamine E: Beschermt de cellen, bloedvaten, organen, ogen en weefsel.

Mijn mening;

Mijn gezicht is heel blij met deze crème, babybillen zacht in de ochtend en goed gevoed. Echt een zalig crème, lekker dik en romig en toch trekt hij heel snel in. De geur is niet mijn ding maar die is snel vervlogen en dan ruik ik het niet meer, ik vermoed een beetje rozengeur maar pin me er niet op vast want ik ben zoooo slecht in geuren hahaha kan maar zo iets heel anders zijn.

Niet goedkoop deze crème, op de site van comfortzone zelf (ze hebben ook een .nl site) zie ik een grote pot met 60ml  voor €  81,- bij andere aanbieders zie ik een 30ml pot voor € 40,-. Ik vind het echt een fijne crème en leuk om te kunnen proberen maar de prijs vind ik toch wat aan de forse kant.

Had jij al eens van dit merk gehoord?

Annette

5 thoughts on “Comfort Zone

 1. Ik heb een heel goed geheugen en jaren geleden (2005) waren wij met vakantie in Zuid-Tirol. Het lijkt qua landschap op Oostenrijk en je kunt er goed met Duits terecht maar het is Italië inclusief de lekkere koffie en eten. Maar goed ik dwaal af. In ons vakantiehuisje stond toen een setje met 3 producten van dit merk waaronder een 2-in 1 showergel. Ik vond dat destijds zo lekker dat ik nog een fles gekocht heb in Italië. Het andere was een zonnebrand en een handzeep. Beide ook heel lekker. Heb later nooit meer aan dit merk gedacht maar ja er zijn ook zoveel merken:-) Fijne woensdag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ook ik ken dit merk niet. Gek eigenlijk, die tube oogt niet heel luxe, terwijl het wel een best prijzige crème is. Zo zie je maar weer, de verpakking zegt niks over wat erin zit. Wel een merk waar je nieuwsgierig van wordt, wat hebben ze nog meer voor moois vraag ik mij dan af.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Comfort zone | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s