Avondroutine

Avondroutine

Ik dacht wellicht is het leuk om eens te laten zien hoe ik in de avond de boel weer van mijn gezicht haal, reinig weer opnieuw insmeer etc. Ik besloot het voor jullie te filmen. De kwaliteit is niet helemaal strak maar dat komt omdat ik helaas een inpandige badkamer heb en dus geen natuurlijk licht. Ik hoop dat jullie toch een goede indruk krijgen en het leuk vinden.

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (klik hier) en de video en duimpje omhoog te geven als je het leuk vond. Ik hoor ook graag hoe jouw avond routine eruit ziet en of je er ook zo’n 20 minuten zoet mee bent net als ik (het filmpje is niet zo lang hoor)

Annette

13 thoughts on “Avondroutine

 1. Ben zelf ook altijd lang bezig ga ook vaak tussendoor weer ff op bank zitten om de laagjes te laten intrekken. Op moment gebruik ik savonds van The ordinary the glycolic accid dan Buffet en om de dag de vitamine c en retioned, ook gebruik ik de oogserum en de rode hip seed en als laatste nachtcrème van Vichy, ben ook altijd een tijdje zoet haha maar moet zeggen dat van The ordinary echt heel goed bevalt en veel goeds doet voor de huid, ook smorgens een heel ritueel begin dan ook altijd met de mineral van Vichy . Was hele leuke video lijkt me ook leuk om die van je ochtendritueel te zien, wens je alvast een heel fijn weekend

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je Josje en fijn om te horen dat The Ordinary jouw ook zo goed bevalt. Mijn Vichy is nu op en ik gebruik nu de booster van Dr. Pierre Ricaud. Die is nog fijner dan die van Vichy moet ik zeggen. Hij is wat minder waterig en wat voedender heb ik het idee echt heel erg lekker. 🙂

   Like

 2. Wat een leuke video! Ik heb veel van balea ( reinigings olie, nachtcrème, serum ) Soms een week elke avond een vochtinbrengende masker of pure vitamine E. Wat mij opvalt is dat ik het idee heb dat je soms ‘ wild ‘ over je huid gaat met schoonmaken en met aanbrengen. Ik wrijf met reinigingsolie ook over mijn gezicht maar de rest ( serum, masker, dag/nachtcreme, masker etc. dep ik met mijn vingers over mijn gezicht. Zo word mijn gevoelige huid nooit meer rood van al dat gewrijf. Natuurlijk doe ik ook een minuutje een AOX methode.

  Geliked door 1 persoon

  • Thanks Claudy, ik heb geen gevoelige huid dus ik masseer de producten graag wat steviger in, ik denk dat iedereen zo zijn eigen ritueel heeft. Ik heb ook een hyaluronzuur die ik meer ‘gericht’ op bepaalde gebieden inklop maar de producten die over mijn hele huid gaan breng ik graag met wrijving aan.

   Like

 3. Pingback: Get Ready With Me | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s