DM shoplog

DM shoplog

Ik weet dat jullie het altijd leuk vinden (en ik ook) om te zien wat iemand koopt bij de DM. Ik was er afgelopen zaterdag en laat je zien wat er allemaal in mijn karretje verdween en mee de grens over ging naar Nederland.

Veel kijkplezier.

Annette

10 thoughts on “DM shoplog

 1. Nou voorlopig lekker douchen 🙂 Ik heb toevallig net de kruidentandpasta opgemaakt en ik vond ‘m erg prettig. Heb de blauwe fles bodylotion ook en helemaal geen roze gezien dus ik denk dat deze erg populair is. Bijna alles is in Duitsland goedkoper. Mijn man kocht een paar maanden geleden 2 gewone brillen en een zonnebril bij Fielmann in Kleve voor Euro 147,00 (enkelvoudige glazen niet heel erg sterk voor veraf). Merkmonturen zijn daar meer dan 50% goedkoper dan in NL om het over de glazen maar niet te hebben….Ze nemen ook echt uitgebreid de tijd voor je. Enige nadeel is dat je nog een keer terug moet om ze te halen maar dat weegt ook qua benzine ruimschoots op tegen de kosten. Lekker vooruitzicht nog die vakantie naar Griekenland!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik wist niet dat brillen ook goedkoper waren dat is weer een goede tip 🙂 ja heb erg veel zin om even lekker naar Griekenland te gaan, nog een maandje wachten. Die tandpasta vind ik ook heel lekker dus die zal ik zeker opnieuw halen.

   Like

 2. Ik wis niet dat brillen ook goedkoper waren dat is weer een goede tip 🙂 ja heb erg veel zin om even lekker naar Griekenland te gaan, nog een maandje wachten. Die tandpasta vind ik ook heel lekker dus die zal ik zeker opnieuw halen.

  Like

 3. Zitten in de “hoofdstraat” in Kleve. Als je je ogen wilt door laten meten moet je wat meer geduld hebben maar als je gewoon een enkelvoudige bril (dichtbij of veraf) nodig hebt kun je ook een montuur uitzoeken (sommige brillen zijn gratis). Heeft te maken met ziekenfonds o.i.d. in Duitsland.
  https://www.fielmann.de/brillen/nulltarif/ En ze hebben ook mooie zonnebrillen.
  Glazen heb je dan voor rond de Euro 20,00 (ja voor beide glazen!). Soms jammer dat we niet dichter bij de grens wonen. Ik denk serieus dat je wel 30% goedkoper uit bent voor boodschappen etc. Ook Lidl en Aldi zijn daar beter dan in NL groter assortiment.

  Geliked door 1 persoon

 4. Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij de DM geweest ben en vaak combineren wij het met een dagje sightseeing in de regio. Volgende keer neem ik Balea douche, haarverf en supplementen mee, maar ook wasmiddel. Het scheelt echt teveel in geld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik woon in Enschede en ga geregeld naar Gronau om te tanken en te winkelen bij o.a DM en Rossmann. Beide drogisterijen zijn de moeite van het bezoeken waard. De oogmakeup reiniger van Simple heb ik een poosje terug geprobeerd, maar ik kreeg er geïrriteerde ogen van. Ik heb het daarna gebruikt als een soort micellair water om m’n make-up (niet op de ogen) te verwijderen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s