Sample Saturday

Eerste indruk van: NuFace Prep-n-Glow

Vandaag trappen we af met de eerste Sample Saturday. Dit sample zat in mijn LookFantastic box van de maand mei (klik hier) het was het extraatje van de maand en ik heb hem uitgeprobeerd voor je.

NuFace Prep-n-Glow

  • Wat voor product is het?

Het is een reinigins/scrub doekje.

Een Full-size kost  EUR 22,95 voor 20 individueel verpakte doekjes.

  • Welk merk betreft het?

NuFace (mij onbekend maar bij onderzoek zie ik dat ze ook een soort reinigingsapparaat hebben wat er overigens heerlijk uitziet 🙂 )

NuFace Prep-n-Glow

  • Wat is de eerste indruk:

Het doekje is goed vochtig en heeft een ‘grove’ kant en een ‘zachte’ kant. Met de zachte kant kun je op een milde wijze je make-up verwijderen. Vervolgens kun je met de grove/ruwe kant je gezicht een zachte scrub geven. Het doekje is doordrenkt met Hyaluronzuur, anti-oxidanten en mineralen die je gezicht verfrissen en de anti-verouderingsingrediënten zorgen voor een stralende en jong(er) uitziende huid. Mijn gezicht wordt schoon en voelt heel zacht aan na gebruik.

  • Kopen of niet kopen?

Best prijzig natuurlijk voor dagelijks gebruik, dus dit is meer voor op reis, weekendje weg als je geen of minder toegang hebt tot je normale reinigingsproducten. Maar werkt prima dus ik zou het er best voor over hebben.

NuFace Prep-n-Glow

  • Waar te koop?

Online te koop bij LookFantastic.com

Dit was de eerste Sample Saturday, ik hoop dat jullie het een leuke rubriek zullen vinden. Volgende week een nieuwe sample.

Annette

10 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s