Weekoverzicht

Weekoverzicht 19 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Ik deed de voorbereidingen voor de vakantie, ging lunchen met mijn collega en genoot van het zonnetje. Lees je mee?

Werk   

Solliciteren hoeft gelukkig niet meer dus ik kon deze weer volstaan met in de ochtend de werkmail nakijken. Dinsdag ging ik nog wel even naar kantoor om te lunchen met mijn binnenkort oud-collega. Ook zij gaat eind mei uitdienst en met vakantie dus besloten we even heerlijk nog even bij te kletsen onder het genot van een heerlijk broodje. Ik kreeg van haar ook nog dit leuke pakketje (ik had haar een mooie laptoptas gegeven) ik heb thuis gelijk het klavertje 4 in de grond en het potje gedaan. Een beetje extra geluk is nooit weg natuurlijk 😉

Eten

Op woensdag kwam naast Isabelle ook nog een vriend eten dus haalde ik even heerlijk aardbeien en draaide ik een vanille toetje in elkaar. Daarnaast aten we lekker kip en aardappeltjes en sla (altijd goed) natuurlijk

Orthodontist

Maandag merkte ik met mijn nachtbeugel uitdoen dat er een barstje in zat. Even een nieuwe laten maken (dacht ik) dat verliep niet helemaal vlekkeloos. Bij het ophalen van de beugel op woensdag bleek hij voor geen meter te passen en dus moest ik opnieuw ‘happen’ vrijdag nieuwe poging. Hij zit loeistrak en ik kreeg hem bijna niet in en uit maar we gaan het proberen. Is het nou toch niet goed ga ik na mijn vakantie weer terug. Ze hebben hem wat dikker gemaakt omdat ze vermoedden dat het barstje kwam doordat ik wellicht toch knars (het waren natuurlijk ook wel spannende weken) maar goed we gaan het zien.

Outfits

Het oranje blousje dat ik eigenlijk met koningsdag aanwilde mocht deze week dan toch aan 😊 wel nog even met een vest maar als de zon er eenmaal doorwas was het zalig. Regelmatig in de tuin kunnen zitten ook. Verder de kobaltblauwe trui en het fuchsia truitje (zara – heb ik al jaren).

Onkruid

Een klein rondje door de tuin leverde een emmer vol met onkruid op. Toen vond ik het wel weer genoeg geweest 😊 en pakte ik lekker mijn boek erbij. Ik heb veel onkruid op het moment dat door het split heen komt groeien. Ik vermoed dat het worteldoek dat eronder ligt haar beste tijd wel heeft gehad. Misschien volgend jaar maar eens project ‘tuin’ oprichten, vind het nu nog wel even best.

Jurkje

Op instagram volg ik de account van Jel.nl die heeft altijd leuke budget tips. Ze heeft nu in samenwerking met Wibra een jurkjescollectie uitgebracht. Meestal gaat het razendsnel en is het zo uitverkocht maar ik kon deze groene nog op de kop tikken. Leuk straks voor mee in de koffer naar Griekenland.

Thee topics

Volgens mij is het Pickwick die in Nederland die thee topics heeft toch? Op mijn Duitse thee vond ik deze week ook 2 leuke wijsheden op het labeltje. Toch grappig om dat even te lezen en bij stil te staan soms, best leuk gevonden.

Weekend

In het weekend deed ik weinig. Vrijdagavond wel lekker nog een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. De laatste wasjes voor mijn vakantie, wat kleine boodschapjes. En natuurlijk mijn koffer inpakken 😊. Geen bloemen gekocht want ik ben er natuurlijk niet de komende 10 dagen maar langs mijn zijgevel vond ik ineens dit lelietje van Dalen hoe schattig. Volgende week dus geen weekoverzicht maar de weerk erop een verslagje van mijn Italie-reis. Wil je al een beetje tijdens de reis meekijken check dan mijn Instagram of Facebook daar zal ik ook al wat foto’s plaatsen gedurende de week. Ik wens jullie een mooie week! Hoe was jouw week?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Voor vanille toetjes kan je mij midden in de nacht wel wakker voor maken!
  Ik zag die jurkjes ook op Instagram voorbijkomen, ze zijn heel leuk! Ik kom nooit bij de Wibra, benieuwd of ze er nog zijn… Als ze niet te duur zijn neem ik er ook een mee, heerlijk voor de zomer.
  Alvast heel veel plezier op je vakantie en tuurlijk zal ik je reisverhalen volgen op Instagram!

  Geliked door 1 persoon

 2. Fijne vakantie, heerlijk! Ik dacht al, ze gaat toch naar Italië? Las Griekenland, maar je gaat later nog naar Griekenland? Heerlijke vooruitzichten.
  Gelukkig hebben wij qua weer ook eindelijk lekker weer, heb er helaas nog niet echt van kunnen genieten wegens te weinig me time, maar dat komt wel weer.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s