DeMak up

DeMak up Detox Water Challenge

Uit recent social media onderzoek is gebleken, dat meer dan de helft (60%) van de Nederlandse vrouwen de afgelopen jaren meer water is gaan drinken. De voornaamste reden is om een gezond gevoel te krijgen (40%). Een derde hoopt erdoor af te vallen.

DeMak up Detox Water challenge

Ook ik ben meer water gaan drinken al vind ik het nog wel lastig. Ik ben gewoon geen waterdrinker. Ik vind het moeilijk om zoveel water weg te klokken :). Ik zie mijn collega’s hele liters wegdrinken op een dag en ik kan het niet. Ik probeer een flesje per dag (zo’n 500ml) en voor de rest drink ik met name thee. Als het warm weer is lukt het me wel om meer water te drinken. Ik drink het graag met een beetje citroen erin, dat drinkt voor mij net iets lekkerder.

DeMak up Detox Water challenge

 

Voor het reinigen van het gezicht denken we het ook te weten. 71% van de Nederlandse vrouwen gebruikt het liefst alléén water voor een optimale gezichtsreiniging.  Whut???? Nee toch, dames? Ik krijg met alleen water echt mijn gezicht niet schoon hoor. Ik begin zoals jullie weten altijd met een micellair watertje en daarna nog met een reiniger. Pas daarna komt bij mij de plens water er aan te pas. Want ik vind het wel lekker om te eindigen met water.

 

Hieronder zie je eerst mijn gezicht – einde van de dag – moe dus 🙂 haha dan lekker reinigen en uiteindelijk schoongepoetst maar nog zonder nachtverzorging.

Ik snap dat niet iedereen de middelen heeft om gezichtsreinigers te kopen of dat niet wilt omdat ze het liefst zo puur mogelijke ingrediënten gebruiken. Dan is er nu iets leuks voor je.

Ben jij op zoek naar tips hoe je met huis- tuin- en keukenspulletjes lekkere maskers kunt maken of je water wat op kan leuken, waardoor het wellicht makkelijker wordt om genoeg water te drinken? Check dan de komende 10 dagen  www.demakupdetoxchallenge.nl

Op deze site vind je superleuke tips en gaan wij vrouwen de challenge aan! Ik begin met een beetje gezichts yoga 🙂 Enjoy.

Annette

Het getoonde pakket ontving ik ter review (disclaimer)

16 thoughts on “DeMak up

  1. Pingback: Opgemaakt #21 | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Opgemaakt #22 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s