DIY

DIY met Viking

Vorige week zaterdag ging ik in de ochtend richting Amsterdam. In Studio Zeeburg vond een heerlijke DIY workshop plaats en ik laat je vandaag zien wat we hebben gemaakt.

DIY met Viking

Door Viking werd ik uitgenodigd voor deze leuke dag. Viking is een bedrijf in kantoorbenodigdheden. Er waren 3 units opgezet en we gingen alle drie de onderdelen doen. Leuk! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet altijd even handig ben als het op knutselen aankomt. Vroeger heb ik heel veel geborduurd (jazeker, oude wijven hobby maar ik was er dol op) maar nu helemaal niet meer.

Viking workshop Bloggers Amsterdam 2017
  Bij binnenkomst hadden we allemaal een gekleurd kaartje gekregen zodat we wisten aan welke tafel we moesten plaats nemen. Ik begon met het pimpen van het schrift. Dit vond ik echt heel er leuk om te doen. Ik koos ervoor om mijn ondergrond met paars en roze te houden. Met sponsjes, stempels en stencils ging je vervolgens je blanco A4-tje te lijf en zie daar het eindresultaat. Hoe leuk is dat geworden? Je kunt dit soort workshops volgen bij www.scrap-co.nl

DIY met Viking

Vervolgens kregen we een spoedcursusje handlettering. Handlettering is helemaal hot op het moment maar ik had het nog nooit gedaan. We kregen leuke tips zodat je toch al snel een leuk resultaat kon zien en het is echt een kwestie van oefenen. Volg Mirjam ook zeker even via Instagram @handletters.nl ze zet haar boodschappenlijstjes die ze handlettert op IG en dat is heel leuk om te zien. Dit is haar site: handletters.nl

Daarna kregen we een fijne lunch aangeboden en was het tijd voor de laatste workshop. Deze werd verzorgd door salutstefanie.nl en hier gingen we een stempel maken die werd uitgegutst op een gum en vervolgens gestempeld op een tijdschriftencassette.

Ik heb echt genoten van deze dag en wat een leuke dingen hebben we gemaakt. Het was niet moeilijk en zelf had ik dit soort dingen niet kunnen bedenken dus leuk om weer wat ideeën op te doen. We kregen een goodiebag mee zodat we thuis ook nog even kunnen door knutselen.

Ik wil Viking heel erg bedanken voor de uitnodiging wat was het leuk en wat heb ik weer een leuke mensen ontmoet. Ben jij een knutselaar?

Annette

14 thoughts on “DIY

 1. Oh wat ben ik jaloers op jouw. Ik ben altijd aan het knutselen. Wat heb je leuke items gemaakt, ik hoop dat je met je goodies af en toe handletterd voor je blog. Ik ben bemieuwd. Nog veel plezier hiermee.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ben ook niet zo handig met dit soort dingen 🙂 die eerste vond ik ook heel geslaagd en ook het leukst om te doen. Handlettering vind ik heel leuk om te zien maar heb er niet zo veel geduld voor ben ik bang haha

   Like

 2. Wat leuk en wat een geweldige foto dat je zo aan het lachen bent! Ik baal dat ik creatieve ik een beetje kwijt ben, en het is zo leuk om te doen. Je hebt super mooie afbeeldingen en letters gemaakt, heel mooi gedaan!

  Geliked door 1 persoon

  • Geen idee meer waarom ik zo moest lachen 🙂 ja je moet er inderdaad echt weer even inkomen en een rust momentje pakken om dit te doen en het is jammer dat we er eigenlijk te weinig tijd voor maken. Althans ik wel. Moet ik gewoon eens gaan inroosteren.

   Like

 3. Oooooh heerlijk knutselen! Daar hou ik van! Ik ben nu samen met mijn man een DIY aan het maken. Nou ja ik zorg voor het idee en hij de uitvoering! Hahaha…
  En verder ga ik binnenkort weer wat vaker kleding maken. Terug naar mijn roots, designen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s