Lentelook

Lentelook

Vandaag laat ik een aantal mooie lente/zomer make-up producten aan je zien waarmee je een zonnige look kunt maken.

Dr. Pierre Ricaud lente/zomer 2017

Van het Franse Dr. Pierre Ricaud ontving ik een mooie pakket met prachtige make-up producten voor de komende periode. Ik ontving een vloeibare bronzer, een bronzing poeder, een blush, waterproof mascara, crème oogschaduwpotlood en twee lippenstiften in potloodvorm.

De vloeibare bronzer joeg mij wat angst aan hahaha. Ik heb geen ervaring met dit soort producten en was eerlijk gezegd bang dat hij te oranje zou zijn.

Dit zegt Ricaud over het product:

Een crème met een vloeibare, luchtige textuur voor een gezonde uitstraling. De Sunlight Pigmenten geven een heldere en lichtgebruinde glans aan de huid.

Hij is echt prachtig en zorgt voor een prachtige glow, kan niet anders zeggen. Wel zuinig aanbrengen. Ik heb ongeveer een formaat borrelnootje gebruikt voor mijn hele gezicht en daarvoor mijn foundation kwast gebruikt om het mooi egaal aan te brengen. Mijn angst was ongegrond het lijkt echt alsof ik een heerlijke zonvakantie achter de rug heb. Leuk product.

poeder bronzer Dr. Pierre Ricaud

Om glim te voorkomen gebruik ik de poederbronzer om mijn gezicht af te poederen. Ik doe dit met een grote poederkwast, grote stappen snel thuis zeg maar.

De blush is in een beetje peachy/koraal tint en staat ook prachtig. Ik had verwacht dat hij wellicht qua kleur wat zou wegvallen op mijn huidskleur maar hij geeft voldoende kleur af om de look te complimenteren en mijn sunny-look af te maken.

blush Dr. Pierre ricaud

Op de ogen gebruik ik het crème oogschaduw potlood, ik heb eerst de ricaud oogschaduw primer (klik hier voor de review) gebruikt omdat met name crème oogschaduws nogal eens in de crease verdwijnen. Het potlood is heel makkelijk in gebruik en ik heb hem hier alleen op mijn bewegend ooglid gedaan. Het lijkt alsof je niets ziet maar mijn ooglid is net wat meer opgelicht dan zonder, heel subtiel dus in gebruik en vooral voor dames die er niet al te opgemaakt bij willen lopen of voor de naturelle look.

Dr. Pierre Ricaud oogschaduw potlood

Normaal gebruik ik nooit waterproof mascara omdat het vaak wat lastiger te verwijderen is en je iets harder op je wimpers moet boenen. Mijn wimpers zijn mijn heiligdom dus ik probeer ze altijd met liefde te behandelen 🙂 . De mascara heeft een harig borsteltje werkt makkelijk, is goed zwart en zorgt voor mooie gesepareerde wimpers.

Dr. Pierre Ricaud

Voor de lippen kreeg ik twee lippenbalsem potloden. De lichte kleur geeft een subtiele shimmer en de koraal kleur draag ik op de foto hier beneden. Echt een mooi kleurtje voor de komende maanden lekker zonnig. Hij blijft best oké zitten maar na eten of drinken moet je even bijstiften. Zelf heb ik daar geen problemen mee, ik geef de voorkeur aan romige producten op mijn lippen en met deze potloden gaat het super makkelijk.

Leuke items en ik vind het zeker een geslaagde look. Erg mooi voor de komende tijd en dat we maar een hoop zonnige uurtjes mogen pakken. Je kunt de producten online kopen (klik hier). Ze zijn regelmatig in de aanbieding en van goede kwaliteit.

De lakjes zal ik nog in een aparte review voorbij laten komen maar deze passen bij de lipsticks en zien er ook lekker zomers uit.

Dr. Pierre Ricaud nagellak

Hier dan nog even een full-face met alle producten.

Dr. Pierre Ricaud zomerlook 2017

Wat vinden jullie van de look?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

20 thoughts on “Lentelook

  1. Ik vind dat jij er ook weer een mooi look van gemaakt hebt! Staat je goed,… aloha! Precies wat je schrijft had ik ook met de producten! Echte blijvers en pssst mijn moeder zei al, dit soort kleuren staat je mooi, maakt zachter!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Nagels #39 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Nagels #40 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s