Marie Stella Maris

Marie Stella Maris

Wie heeft er wel eens van het merk Marie Stella Maris gehoord? Ik in elk geval tot voor kort niet. Via de bank- giro loterij kreeg ik een heerlijke set die me al vanaf de deurmat tegemoet lag te geuren. Nee, zonder dollen dit pakket rook zo verschrikkelijk lekker en toen had ik de enveloppe nog niet eens open. Toen ik ook nog eens las dat het een Nederlands merk betrof vond ik dat ze wel een artikel op mijn blog verdient hadden.

Geur explosie

Bij het openmaken trof ik 3 luxe travelsizes aan, een hand- en body lotion en een douchegel in een werkelijk waar goddelijke geur. Voor zover ik kan nakijken had ik de geur no 92 Objets d’Amsterdam. Dit lees ik over de geur op hun website:

Objets d’Amsterdam is onze iconische geur; helder en subtiel prikkelend. Sprankelende citrusakkoorden en groene thee zorgen voor een frisse sensatie, terwijl de onderliggende amber en musk de geur diepte en warmte geven. Objets d’Amsterdam is een echte no-nonsense geur, zoals de mentaliteit in de stad waarnaar ze is vernoemd.

Echt heel lekker en dus nam ik de 3 tubes gelijk in gebruik, de douchegel en de bodylotion zijn al helemaal op de handcreme heb ik nog in gebruik. In totaal zijn er 4 verschillende geuren verkrijgbaar. De overige geurlijnen zijn:

No.73 Poivre Noir Frais

Een geur waar je altijd op kunt rekenen: klassiek, elegant en uniseks. De originele combinatie van drie eenvoudige, maar krachtige ingrediënten – zwarte peper, geranium en lavendel, creëert een geur die mysterieus complex en verslavend is.

No.74 Lemon Notes

Een verfrissende en energieke geur met de citrustonen van bergamot, citroengras en mandarijn. Lemon Notes heeft zijn eigenzinnige karakter te danken aan de toevoeging van verrassende ingrediënten zoals vetiver, kruidige tijm en patchoeli. Lemon Notes maakt je wakker en geeft je energie.

No.76 Courage des Bois

Een behaaglijke en tijdloze geur die een gevoel van warmte en luxe geeft. De warme ingrediënten sandelhout en patchoeli zorgen voor de klassieke nuance, terwijl de toevoeging van het robuuste en lichtrokerige oudh de geur onderscheidend maakt. Courage des Bois roept een gevoel van geborgenheid op, waar je altijd op kunt rekenen.

Ik moet zeggen dat ze me eigenlijk allemaal wel aanspreken en als ze zo lekker zijn als die geur die ik had ontvangen zeker ook aanraders.

Missie

Wij geloven dat iedereen op de wereld toegang hoort te hebben tot een bron van schoon water en goede hygiëne. Water is essentieel voor al het leven en toegang tot schoon water is door de Verenigde Naties zelfs tot een fundamenteel mensenrecht verklaard. Daarom doneren wij voor elk product dat jij koopt, een vast bedrag aan projecten voor schoon (drink)water. Voor ons natuurlijk mineraalwater doneren van 5 ct / L en voor onze body care en home producten dragen we van 5% van onze omzet af.

Wat een goed verhaal en mooi ook en bijzonder dat zo’n mooi merk dus compleet aan me voorbij is gegaan 😊. Er is een winkel van Marie stella Maris in de 9 straatjes in Amsterdam, daar kom ik eigenlijk nooit maar wellicht dus toch een keer eens langs gaan als ik in Amsterdam ben om de andere geuren te ruiken.

Verkrijgbaarheid

Offline dus in Amsterdam maar ze hebben een mooie website ook waar je de producten kunt kopen. Prima prijs/pret verhouding, mooie missie -kortom- zeker een merk dat het overwegen eens waard is. Ik wil zeker ook eens de andere geuren ruiken om te kijken of die net zo zalig zijn (verwacht bijna van wel). Leuke items ook om cadeau te geven (tip!)

Annette

9 thoughts on “Marie Stella Maris

 1. Oh ja heerlijk was het merk al bijna weer vergeten maar kreeg 2 jaar geleden 9 cadeautjes uit de 9 straatjes (heb in 1 van de straatjes gewoond) waaronde geurstokjes ook in Objets d’Amsterdam. Hebben wel een maand of 4 in het toilet gestaan heerlijke geur. Leuk overigens zo’n cadeautje van de bankgiro loterij en heel wat origineler dan de postcode loterij. Het laatste was een waardeloze kerstster die ik niet een uitgevouwen kreeg :-).

  Geliked door 1 persoon

  • Ik had ook issues met die kerstster hahaha waardeloos ding. Ik won ook nog een verskaart van €10,- die ik welgeteld bij 2 winkels kan inleveren waarvan er 1 op dit moment dicht is en die andere aan de andere kant van de stad is waar ik nooit kom, echt niet goed, ook maar geldig tot eind februari…..

   Like

 2. Die kerstster kreeg ik ook niet uit elkaar getrokken, gelukkig snapte Jeroen wel hoe het moest. Courage des Bois lijkt mij lekker ruiken, en grappig, mijn vader voer toen op een schip wat Stella Maris heette.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s