Therme

Therme Dutch Glory

Bij mijn echte post is Cool (klik hier) ontving ik een heerlijk pakket van Therme met daarin de Dutch Glory lijn. Het pakket bevatte 3 producten, de Douche scrub, de douche foam en the body butter. Ik probeerde ze voor je uit.

Therme Dutch Glory

De Therme Dutch Glory huidverzorgingsproducten zijn ultiem verzorgende, reinigende en hydraterende verzorgingsproducten die de huid. De verzorgingsproducten uit deze typisch Hollandse lijn van Therme hebben een heerlijke bloemige geurbeleving.

De geur is heerlijk zacht, bloemig en niet al te overheersend. Ja, ik sta met plezier met deze producten onder de douche. Ook vind ik het leuk dat het Dutch Glory heet. Beetje chauvinistisch misschien maar ik vind het niet erg als men denkt dat Nederland zo ruikt 🙂

Therme Dutch Glory Whipped Cream

Dutch Glory Body Butter

Verwen en verzorg je huid met de heerlijke Body Butter van Therme Dutch Glory. Deze Whipped Cream is als een slagroom voor je huid en smelt zacht op de huid door de lichaamstemperatuur, hierdoor is deze Whipped Cream van Therme Dutch Glory gemakkelijk uit te masseren én is deze niet vet. De heerlijke zachte en opgeklopte slagroomstructuur van deze hydraterende body butter van Therme Dutch Glory verwent en verzacht de huid optimaal met melk- en tulpextracten. Voor een zijdezachte en stralende huid. De Therme Dutch Glory Wipped Cream bevat geen SLS, SLES, Parabenen of Minerale Oliën.

Tip: Ideaal voor het gebruik na het zonnen, masseer in op de huid en je huid kalmeert direct.

Heerlijk product deze pot gaat de komende weken (maanden?) totaal opgebruikt worden dat weet ik zeker. Hij trekt snel in en is goed uit te smeren. Mijn velletje vaart er wel bij.

Therme Dutch Glory Foaming Shower Gel

Dutch Glory Doucheschuim

De Therme Dutch Glory Doucheschuim is een zacht schuimende mousse met de heerlijke geurbeleving van bloemen. De zachte verzorgende extracten in deze heerlijke rijk schuimende douchesensatie reinigen, verzorgen en voeden je huid optimaal. De Therme Dutch Glory Doucheschuim bevat geen SLS, SLES, Parabenen en Minerale Oliën. Combineer de Therme Dutch Glory Doucheschuim in combinatie met de Therme Dutch Glory Douche Scrub en Therme Dutch Glory Body Butter voor de meest optimale verzorging van de huid.

De straal die uit de bus komt is vrij ‘hard’ dus de eerste keer belandde er meer op de douchewand dan op mijn puff (zonde!) dus even opletten. Vervolgens heb je een heerlijk schuim en voelt je huid goed aan na het afspoelen.

Therme Dutch Glory Shower Scrub

Dutch Glory Douche Scrub

De Therme Dutch Glory Douche Scrub verwijdert op milde en zachte wijze dode huidcellen en maakt tegelijkertijd de huid zijdezacht. Geniet van de heerlijke bloemige geurbeleving. Masseer de Therme Dutch Glory Douche Scrub in met ronddraaiende bewergingen en spoel vervolgens af. Voor een optimaal verzorgd effect kan je een wisseldouche gebruiken.

Dit vind ik ook een heel handig product. Fijn dat het in een tube zit en niet in een onhandige pot die vervolgens dan vol loopt met water als je hem onder de douche wilt gebruiken. Het korreltje is heel klein en mild dus geen ‘grove scrub’ dit soort scrubs hebben mijn voorkeur. Makkelijk in gebruik en toch zacht voor de huid.

Therme Dutch Glory

Ja, ik ben positief over deze lijn en raad hem zeker aan. Heb je buitenlandse vrienden? Dan is het leuk om eens in plaats van stroopwafels 🙂 iets uit deze lijn mee te nemen. Dat doe ik namelijk vaak, stroopwafels meenemen als ik weer eens naar het hoofdkantoor ga. Maar dit is natuurlijk leuk om cadeau te geven, lekker Hollands ook.

Annette

*Ik ontving deze producten via het EPIC project*

16 thoughts on “Therme

  1. Deze lijn klinkt zo lekker! Vooral de body butter wil ik nu hebben, maar stiekem ben ik zo’n persoon die het liefst meerdere producten uit dezelfde lijn tegelijk gebruikt, dus waarschijnlijk koop ik de rest ook wel haha.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s