Bodyserum

Balea Bodyserum

Op verzoek, toen ik mijn laatste DM shoplog liet zien (klik hier) kwamen er vragen of ik de Balea bodyserum zou willen reviewen. Tuurlijk, u vraagt wij draaien 🙂 . Voor slechts EUR 1,75 haal je deze heerlijke fles in huis.

Balea body-serum

Helaas niet te koop in Nederland maar ik weet dat er genoeg lezers zijn die net als ik regelmatig een uitstapje maken naar de buren in Duitsland en daar hun slag slaan qua drogisterij producten. Het blijft een feestje want de Balea is ook echt een merk dat constant nieuwe producten uitbrengt en hele fijne limited editions heeft.

Maar even terug naar het body serum. In een mooie oud-roze verpakking zit het heerlijke goedje. Het is (uiteraard) dunner dan een bodylotion maar dikker dan een serum dat je bijvoorbeeld op je gezicht smeert. Meestal zijn serum erg waterig van substantie en trekken ze snel in.

Dit body serum heeft die eigenschappen ook. Het is niet zo dun dat je er niets mee kunt maar is gewoon lekker smeerbaar. Hij is geschikt voor de droge tot normale huid lees ik op de fles. Hij heeft een hele subtiele geur beetje poederig, lekker wel. Trekt snel in en is niet plakkerig.

Ik lees dat er met name Camelia olie en bloemen van cactusvijg in zitten en dat deze zorgen voor de verzorging en het verwennen van je huid. Licht als een serum maar intensief als een lotion lees ik ook nog 🙂 en dat is zeker waar. Het serum doet niet onder voor een fijne bodylotion.

Balea body-serum

Ik gebruik hem na mijn douche-beurt (in de avond) en de volgende dag is mijn huid nog steeds lekker zacht en soepel. Echt een heerlijke fles en zeker een aanrader om eens mee te nemen. Is er ook een nadeel? Ja wat mij betreft de verpakking. Ik heb dat niet alleen met deze fles hoor andere merken hebben ook zo’n soort verpakking.

Balea Body-serum

De fles heeft een ‘versmalling’ in het midden en daardoor knijpt hij niet lekker als hij eenmaal wat leger begint te raken. Omdat het plastic redelijk hard is kun je er gewoon niet hard genoeg in knijpen dus is het schudden geblazen en dan knijpen. Nadeeltje 😦 maar ach, het mag de pret niet drukken en als hij eenmaal leeg is knippen we hem door en halen we er nog 1 of 2 smeerbeurten uit. Zo zuinig zijn we dan ook wel weer haha.

Annette

17 thoughts on “Bodyserum

  1. Als een product wat ik heerlijk vind ook bijna op is, knip ik het ook open. Hahaha, heerlijk, die Hollandse zuinigheid, herkenbaar! En inderdaad, dit soort verpakkingen zijn vrij onhandig. Klinkt weer helemaal top, Balea moet ik nog steeds “ontdekken”

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s