Nagels #39

Trend it up – 030

Let’s get naked 🙂 oftewel we doen nog een keer een nude kleurtje. Dit prachtige lakje ontving ik in mijn EPIC pakket (klik hier) dat ik van Dalinkamocht ontvangen.

Van dit kleurtje ging mijn hart direct sneller kloppen. Ik ben dol op dit soort kleuren en draag dit soort tinten dan ook het allerliefst. Maar er zijn zoveel leuke lakjes te vinden dat ik het toch leuk vindt om af en toe wat anders te kiezen.

Trend it up 030

Trend it up is te vinden in het P2 schap van de Duitse DM. De lakjes zijn zeer vriendelijk geprijsd en de kwaliteit vind echt heel erg goed. Ook heeft het een lekker breed kwastje waardoor aanbrengen makkelijk gaat. Zoals altijd draag ik 2 laagjes en een topcoat.

Trend it up 030

De kleur is mooi oud-roze en vind ik uitermate chique en het past overal bij. Met name voor op het werk vind ik het altijd prettig om goed verzorgde handjes en nagels te hebben en dit is echt een classy kleurtje.

Ook na 3 weken dragen verveelt hij me nog niet en hij blijft ook heel goed zitten. Hij beschadigd niet en laat ook nergens slijtage zien. Nee, prima lakje dit.

Trend it up 030

Omdat ik nu twee keer achter elkaar een wat ‘vriendelijke’ kleur heb gehad zal ik de volgende keer een sprekender kleur nemen. Ik denk aan de mooie koraal kleur die ik ontvang in het make-up pakket van Dr. Pierre Ricaud (klik hier) maar dat zien jullie dan de volgende keer.

Trend it up 030

Ook ben ik dan al in Londen geweest dus hoop ik daar ook weer een mooi Barry M lakje te hebben kunnen scoren. Of een ander merk natuurlijk maar de lakjes van Barry M vind ik toch ook altijd wel leuk. Ik ga mijn best doen weer een leuk lakje te scoren en zal die dan in een shoplog aan jullie laten zien.

Hebben jullie een bepaalde kleur die je het liefst draagt op je nagels?

Annette

20 thoughts on “Nagels #39

  1. Wat blijft deze lak lang zitten! Goed, zeg!
    Het is ook een kleur die ik zou dragen, absoluut. Maar eigenlijk draag ik alle kleurtjes, behalve zwart (te donker met mijn korte nagels)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s